Intrakoop en PQR slaan handen ineen voor betere zorg door digitale transformatie

Intrakoop zet een nieuwe stap richting digitale transformatie en innovatie in de zorgsector door de expertise van PQR beschikbaar te stellen voor jou als lid. Intrakoop en PQR hebben de afgelopen maand een overeenkomst met elkaar gesloten om zorgorganisaties te ondersteunen met de benodigde tools en kennis om zorginnovatie te versnellen en de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Digitale transformatie is essentieel om ook in de toekomst efficiënte en kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen bieden. Met de expertise van PQR kunnen zorgorganisaties rekenen op concrete stappen richting digitale vernieuwing, waaronder advies en een solide IT-basis voor verdere innovatie.

Joost Noteboom, Business Manager Healthcare bij PQR, benadrukt: "Wij zijn verheugd om zorgorganisaties effectiever te kunnen helpen toekomstbestendig te worden. Samen met Intrakoop bieden we niet alleen advies, maar ook concrete stappen richting digitale transformatie."

PQR heeft een jarenlange staat van dienst als deskundige in de zorgsector, onder andere via initiatieven zoals het Zorghuis van de Toekomst. Het team van PQR begeleidt zorgorganisaties richting innovatieve en concrete oplossingen voor hun uitdagingen. Deze kennis en kunde is nu ook beschikbaar voor de leden van Intrakoop.

Simon Kuipers, Productgroepmanager ICT & Digitalisering bij Intrakoop, vertelt: "De expertise en innovatieve diensten van PQR, gecombineerd met hun diepgaande kennis van de zorgsector, passen perfect bij onze ambitie om de zorg sterker, beter en mooier te maken. We kijken ernaar uit om onze leden hiermee vooruit te helpen."

Met het sluiten van deze overeenkomst leveren Intrakoop en PQR een bijdrage aan de digitale transformatie binnen de zorg in Nederland.

Wil je meer weten over de digitale trasformatie? Neem dan contact op met Simon Kuipers.

Deel dit artikel

Neem contact op

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT & Digitalisering
  • 06 54 77 10 26