Werken bij Intrakoop

Wil jij ons helpen om samen met onze leden en leveranciers goede zorg beter betaalbaar te maken? We zijn altijd op zoek naar gedreven, kundige en enthousiaste collega’s om onze organisatie te versterken. Mensen die zich herkennen in het DNA van onze organisatie. Die samen met ons het verschil willen maken voor de zorg.

Vacatures

Managing consultant (36 uur)

Ben jij een gesprekspartner op strategisch niveau? Wil jij onze leden (zorgorganisaties) helpen met complexe vraagstukken rondom inkoop, om op hoog niveau tot prachtige oplossingen te komen? Heb je een neus voor new business en streef je naar de perfecte projectorganisatie? Mix jij organisatieontwikkeling en (project)resultaten met relaties (uit)bouwen? Dan zijn we op zoek naar jou.

(Marketing)communicatieadviseur, focus op online (32 uur)

Een zinvolle bijdrage leveren aan de zorg? Door rake communicatie die veel meer is dan het bedenken, opmaken en produceren van traditionele communicatiemiddelen?

HR-MT-assistent (24-32 uur)

Wil je elke dag werken aan waardevolle zorg? Samen met zorgorganisaties en leveranciers alles eruit halen wat erin zit voor cliënten en patiënten, nu en in de toekomst? Ben jij graag de verbindende schakel binnen Intrakoop? Streef jij naar een goed lopende administratie? En heb jij oog voor procesverbeteringen en efficiëntie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contractmanager facilitair

Werk jij vanuit jouw kennis van het facilitaire domein graag mee aan betaalbare en waardevolle zorg? Voer jij contractmanagement succesvol uit, zodat zorgklanten tevreden zijn? Dan is Intrakoop op zoek naar jou!

Senior inkoopconsultant

Werk jij graag mee aan betaalbare en goede zorg, samen met zorgorganisaties en leveranciers? Kun je kennis omzetten in creatieve inkoopoplossingen? En heeft adviseren over inkoopvraagstukken voor jou geen geheimen meer? Dan is Intrakoop op zoek naar jou!

Junior inkoopconsultant

Sta jij aan het begin van je (commerciële) carrière en lijkt ‘learning on the job’ jou leuk? Heb jij interesse in inkoopprocessen en –vraagstukken? Lijkt het je leuk om in de uitdagende zorgsector te werken? Ben jij ook nog eens betrokken, ondernemend en een verbinder? Dan is de functie junior inkoopconsultant écht iets voor jou!

Inkoopconsultant

Ben je toe aan een volgende stap in je (commerciële) carrière? Ben je gemotiveerd om zowel zelfstandig als met collega’s inkoopprocessen en –vraagstukken in de zorg op te pakken? Wil jij als Inkoopprofessional impact te maken voor de zorg? Ben jij ook nog eens betrokken, ondernemend en een verbinder? Dan is de functie Inkoopconsultant bij Intrakoop écht iets voor jou!

Samen maken we goede zorg betaalbaar

Stage lopen bij Intrakoop

Zoek je een leuke en leerzame stage op het gebied van inkoop? Solliciteer dan op een van onze stageplaatsen.

Open sollicitaties

Staat er geen vacature open die past bij jouw profiel? Intrakoop groeit en is voortdurend in ontwikkeling. We zijn altijd op zoek naar talentvolle en bevlogen mensen die ons team kunnen verrijken. Misschien is er binnenkort wél een vacature bij Intrakoop die past bij jouw ervaring en ambities.

Wil je graag werken bij Intrakoop?

Stuur je (open) sollicitatie naar:

Annette Endlich
Manager HR
  • 06 20 44 69 31
Annette Endlich