Voordelen lidmaatschap Intrakoop

Als lid profiteer je van onze inkoopkennis en -expertise. Je doet mee aan collectieve raamovereenkomsten die wij met zorg hebben uitonderhandeld. Overeenkomsten waarmee je zeker bent van diensten en producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Met goede voorwaarden, kostenbesparing en maatwerk doen we recht aan individuele keuzes en posities. Als lid van onze coöperatie draag je bij aan een groter doel: samen maken we goede zorg betaalbaar.

Leden kunnen deelnemen aan themabijeenkomsten die we regelmatig organiseren voor de diverse segmenten. Ook ben je welkom op het jaarlijkse Intrakoop-event; een plek om te netwerken met collega-zorgorganisaties en leveranciers. We houden je op de hoogte via onze website, ons magazine Deel! en onze maandelijkse nieuwsbrief.

Onze activiteiten financieren we uit:

  • de contributie van leden;
  • een normatieve omzetbonus van 0,75% van de omzet;
  • het factureren van individuele diensten.
Samen maken we goede zorg betaalbaar

Voorwaarden lidmaatschap

Alleen organisaties die zorg en welzijn aanbieden, kunnen lid worden van Intrakoop. Verder moet je als lid deelnemen aan minimaal één raamovereenkomst. Bekijk voor meer informatie het Toelatingsreglement, het Huishoudelijk reglement en onze Statuten.

Kosten lidmaatschap

Nieuwe leden betalen eenmalig € 1500,- entreegeld. De contributie voor 2021 is € 2500,-. Word je lid na 1 oktober? Dan is de contributie € 625,- voor oktober tot en met december. 

Lid worden?

Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met:

Intrakoop Servicedesk
Elke werkdag bereikbaar
  • 0418 65 70 70
Intrakoop Servicedesk