Vepo Cheese leverancier van Fairbeleg en Kraak-Vers kaas

Vepo Cheese

Na de beƫindiging van de leveringen via onze leverancier Offerman zijn we direct in gesprek gegaan met Vepo Cheese. Zij gaven aan het kaasassortiment over te nemen. Per 1 juli is de overname een feit en hebben wij een overeenkomst met Vepo Cheese voor de levering van FairBeleg en Kraak-Vers kaas.

Als familiebedrijf  heeft Vepo Cheese duurzaamheid en kwaliteit als speerpunten om in te blijven investeren. Van het doorvoeren van energiezuinige maatregelen, het plaatsen van zonnepanelen, LED-verlichting en hergebruik van warmte en water, tot het optimaliseren van reductie van verpakkingsmaterialen en onderzoek naar nieuwe vormen van verpakken. 

Assortiment

Het brede assortiment van Vepo Cheese biedt volop keuze met onder andere lightkazen 20+, volvette kazen Maaslander 50+ en een dieetkaas die minder zout bevat en daarmee uitermate geschikt is voor een natriumbeperkt dieet. 

Vepo Cheese ziet diverse voordelen in het kaasassortiment van FairBeleg:

  • door de kleursegmentatie is de rijpingstijd van de kaas in 1 oogopslag duidelijk;
  • de kaasverpakking is ontwikkeld om in de broodbuffetwagen te passen;
  • de FairBeleg displays hebben een mooie uitstraling in het restaurant;
  • de vaste inhoud van 10 plakken en een schrijfvak voor notatie van de openingsdatum, maakt de 10-plaks verpakking erg geschikt voor kleinschalige woongroepen;
  • het lange plak assortiment voorziet in de behoefte om de hele boterham te bedekken.

Kraak-Vers is leverancier van ambachtelijke kaas. De gebroeders Kraak hebben het bedrijf opgericht in 1984, vanuit hun passie voor vers en lekker. Deze drive hebben zij nog steeds. Als specialisten in beleg is hun missie zoveel mogelijk gasten verrassen en verleiden met lekkere producten.

Vraag naar de kaasproducten van FairBeleg en Kraak-Vers bij jouw groothandel.

Deel dit artikel

Neem contact op

Linda van Lievenoogen
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 55 72 12 83