De kracht van IT in de zorg: laat je inspireren

26 september 2024
Eindhoven

Als IT-manager in de zorgsector sta je voor een complexe taak. De toenemende mobiliteit van zorgmedewerkers en de wildgroei aan apparaten vormen slechts een deel van de uitdagingen. Het waarborgen van continuïteit en het beschermen van gevoelige data zijn essentieel, terwijl de stijgende werkdruk en verborgen kosten de efficiëntie bemoeilijken. Het is tijd om na te denken over deze uitdagingen en hoe je deze effectief kunt aanpakken.

Daarom organiseert Intrakoop in samenwerking met Bechtle op donderdag 26 september een inspiratie event in Eindhoven, speciaal voor Intrakoopleden en IT-verantwoordelijken van zorginstellingen. Tijdens dit event vertellen we je over de ontwikkelingen in de IT-sector en ontdek je meer over Bechtle als IT-partner.

Zo leer je tijdens de inspiratiesessies meer over hoe je generatieve AI, en in het bijzonder Copilot for Microsoft 365, kunt uitrollen en inzetten binnen jouw organisatie op een veilige en beheersbare manier. Ook komt Device as a Service (DAAS) aan bod. Met DAAS neem je een groot deel van de repetitieve en ‘low value, high effort’-taken weg bij de IT-afdeling waardoor deze meer tijd heeft voor belangrijkere zaken.

Deelname aan dit event is gratis. Schrijf je snel in, want vol is vol.

Deel dit artikel

Neem contact op

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT & Digitalisering
  • 06 54 77 10 26