Webinar Van MJOP naar DMJOP

6 oktober 2022
Aanmelden
gebouw vastgoed

Het verduurzamen van zorgvastgoed is geen keuze meer, maar absolute noodzaak. Traditioneel onderhoud vanuit het MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) is verleden tijd. Bij ieder planmatig onderhoud moet je je afvragen of en hoe het bijdraagt aan verduurzaming. Het komt erop neer dat je als zorginstelling je vastgoedmanagement vanuit duurzaamheid gaat organiseren.

Inmiddels zijn daar ook voldoende mogelijkheden voor. Om te voldoen aan de informatieplicht moet je toch al duidelijk maken welke maatregelen je neemt. En wanneer je organisatie deelneemt aan de Green Deal Duurzame Zorg, dan werk je met de CO-2 routekaart van Milieu Platform Zorg. Maar hoe integreer je de maatregelen die daaruit naar voren komen in je MeerJarenOnderhoudsPlan? Met andere woorden, hoe maak je de stap naar een Duurzaam MeerJarenOnderhoudsPlan, een DMJOP?

R-ffect Bv heeft veel zorginstellingen begeleid bij de transitie van traditioneel naar duurzaam vastgoedmanagement. Het DMJOP is daarin een belangrijk onderdeel. Graag laten we jou tijdens dit webinar zien, wat er nodig is om van een MJOP naar een DMJOP te gaan.

  • Hoe kom je tot de juiste verduurzamingsmaatregelen?
  • Welke maatregelen kun je opnemen in het MJOP?
  • Wat is de beste manier om dit te doen?
  • Hoe borg je de investeringsruimte die nodig is voor het planmatig onderhoud en de verduurzaming?

Voor wie

Dit webinar is bedoeld voor facilitair managers, managers bedrijfsvoering, hoofden inkoop of andere medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het beheer van vastgoed bij een zorgorganisatie. 

Aanmelden

Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voor het webinar ontvang je van ons een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over dit webinar of heb je vragen over hoe wij je kunnen ondersteunen bij je vastgoed? Neem dan contact op met

Juul Hoes
Productgroepmanager Vastgoed
  • 06 42 22 29 11