Webinar over inhuur personeel (vol)

24 juni 2021
Personeel & Verzekeringen

Sta jij ook voor de uitdaging om grip te krijgen op de tarieven en te besparen op de kosten voor inhuur van personeel? Op 24 juni organiseren Labor Redimo en Intrakoop samen een online kennisnetwerkbijeenkomst over PNIL, speciaal voor Intrakoop-leden.

Programma 

Dit webinar is een vervolg op onze online bijeenkomst op 25 mei. Als je daar niet aan hebt deelgenomen, is dat geen probleem. We vatten plenair de bevindingen samen van het webinar van 25 mei. Daarna kun je kiezen uit twee thema’s om specifieke kennis en ervaringen te delen met collega’s van andere zorgorganisaties, Intrakoop en Labor Redimo:

  • Versnippering van de leveranciersmarkt (uitzend- en detacheringsbureaus en zzp): hoe regel ik eenduidige, goede condities en de beste contracten? 
  • Identificeren van inleenrisico’s (waaronder zzp): welke risico’s zijn er? En hoe voorkom ik ze? 

Voor wie

Deze online kennisnetwerkbijeenkomst is voor de inkopers, HR-managers en -adviseurs, recruiters en andere mensen die in hun zorgorganisatie verantwoordelijk zijn voor inhuur van personeel. 

Kosten

Deelname voor Intrakoop-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 195 exclusief btw. 

Aanmelding

Op dit moment is het webinar van 24 juni volgeboekt. Wil je op de reservelijst voor als er deelnemers afzeggen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier en geef je voorkeur voor een thema aan. Als er zich alsnog mogelijkheden voor doen, laten we het je weten.

Vouchercode voor boek "Het einde van HRM"

De eerste 60 deelnemers aan het webinar op 25 mei en 24 juni ontvangen een vouchercode om kosteloos het boek “Het einde van HRM” te bestellen. Roeland van Laer, partner bij Labor Redimo, is de schrijver. Het boek geeft een overzicht van alle veranderingen en een nieuw model voor een duurzame en geïntegreerde personeelsstrategie. Vooral interessant voor HR- en inkoopprofessionals die bezig zijn met visie- en strategievorming voor in-, door- en uitstroom van vast en flexibel personeel.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over dit webinar of hoe Intrakoop je zorgorganisatie kan ondersteunen bij de inhuur van personeel? Neem dan contact op met

Simone Nicolaes
Productgroepmanager Personeelsdiensten
  • 06 25 52 00 72