Geefmomenten: de mooiste attenties voor jouw medewerkers

Of het nu kerst is, een jubileum of gewoon een moment om je medewerkers te waarderen – er zijn talloze gelegenheden om stil te staan bij het harde werk van je team. Heb je nog niets geregeld voor die belangrijke geefmomenten? Geen zorgen, Intrakoop kan je via onze leveranciers Stegman of van Hoeckel helpen het perfecte cadeau te vinden!

Geefmomenten zijn dé manier om je dankbaarheid aan jouw medewerkers te tonen. Denk hierbij aan een mooi geschenk rond de feestdagen of een attentie op de Dag van de Zorg.

Onze leverancier van Hoeckel, waarmee Intrakoop een overeenkomst heeft voor eten en drinken in de zorg, is een dochteronderneming van Sligro. Dit geldt ook voor Tintelingen die een eigen keuze concept rondom geschenken aanbieden. Via van Hoeckel kan Intrakoop haar leden bij Sligro en Tintelingen de mogelijkheid bieden tot mooie afspraken ten aanzien van geefmomenten. En het mooie is: je hoeft hiervoor niet ingetekend te zijn op de van Hoeckel overeenkomst voor eten en drinken. Elk lid kan van dit voorstel gebruik maken!

Via de QR code kan je jouw gegevens achterlaten om inzage te krijgen in de speciale Intrakoop afspraken. De eerste 10 aanmelders ontvangen (op 1 locatie) kerstchocolade en/of koekjes om bewoners, patiënten, cliënten of medewerkers mee te verwennen.

Ontdek nu de mogelijkheden en vier samen de momenten die ertoe doen!

Deel dit artikel

Neem contact op

Nicole Ekkers
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 44 64 17 32