Oprichting klankbordgroep Vastgoed: samen sterker in vastgoedoplossingen!

Op uitdrukkelijk verzoek van onze leden hebben we enkele jaren geleden het vastgoedsegment opgericht. Hiermee hebben we een belangrijke stap gezet in het ondersteunen van zorgorganisaties bij vastgoedvraagstukken en -beheer.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een volgende stap gaan zetten om nog beter aan te sluiten bij de wensen en behoeften van onze leden. Na verschillende gesprekken met zorgorganisaties te hebben gevoerd, is gebleken dat er een sterke behoefte is aan een klankbordgroep Vastgoed. Deze klankbordgroep gaat ons helpen om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op de behoeften en inzichten van de zorg.

Een plek voor kennisdeling, inspiratie en samenwerking

In basis komt de klankbordgroep vier keer per jaar bijeen. Tijdens de bijeenkomsten staan kennisdeling, inspiratie en samenwerking centraal. Deze Klankbordgroep is dé plek om ideeën uit te wisselen, ervaringen te delen en samen concrete initiatieven te ontwikkelen die ons allemaal vooruithelpen.

Wil jij ook deel uitmaken van deze dynamische klankbordgroep?

Grijp dan de kans om jouw kennis te verrijken en tegelijkertijd actief bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van onze coöperatie.

Meld je aan via vastgoed@intrakoop.nl en sluit je aan bij deze klankbordgroep!

Tot snel,

Team Vastgoed

 

Deel dit artikel

Neem contact op

David Hoorn
Productgroepmanager Energie
  • 06 52 75 28 84