Tutorial over de Intrakoopcommunity nu online

De tutorial biedt een stap-voor-stap uitleg over het gebruik van de Intrakoopcommunity. Denk hierbij aan het aanmaken van een gebruikersaccount, het instellen van je profiel om vervolgens zo optimaal mogelijk alle functionaliteiten die de community biedt te gebruiken. Op deze manier ben jij als zorgprofessional nog beter in staat om kennis te delen en samen te werken met collega’s.

Op verzoek van onze leden hebben we de Intrakoopcommunity ontwikkeld: een digitale ontmoetingsplaats waar professionals uit de zorgsector kennis kunnen delen, ervaringen uitwisselen en elkaar kunnen ondersteunen. Of je nu op zoek bent naar de laatste ontwikkelingen binnen bepaalde aandachtsgebieden, best practices wilt delen of wilt netwerken met collega's van andere zorgorganisaties, de Intrakoopcommunity maakt het mogelijk.

Om jouw kennismaking met de community zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een uitgebreide tutorial opgenomen. In deze video leggen we stap voor stap uit hoe je de verschillende modules die de Intrakoopcommunity kent, kunt inzetten. Of je nu een nieuwe gebruiker bent of al bekend bent met het platform, de tutorial biedt waardevolle tips en inzichten om je ervaring te verbeteren.

Wat kun je verwachten van de tutorial?

  • Een overzicht van hoe je je registreert en inlogt
  • Tips voor het instellen van je profiel en jouw aandachtsgebieden/expertise
  • Een rondleiding door de verschillende modules van de Intrakoopcommunity
  • Uitleg over het plaatsen van berichten, evenementen en reageren op discussies
  • Informatie over hoe je deelneemt aan subcommunities of deze start

De tutorial is, evenals de animatie over de Intrakoopcommunity, te vinden op onze website. Klik hier om de tutorial te bekijken en ontdek hoe de Intrakoopcommunity jouw werk makkelijker en leuker kan maken.

We nodigen iedereen van harte uit om de tutorial te bekijken en actief deel te nemen aan onze community. Door kennis en ervaringen te delen zij we in staat om de kwaliteit en efficiëntie in de zorg verder te verbeteren

Heb je vragen of opmerkingen over de Intrakoopcommunity? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Deel dit artikel

Neem contact op

Joost Geerlings
Communitymanager
  • 06 20 60 39 44