Husk Medical B.V. en Intrakoop sluiten raamovereenkomst af

Voor een periode van drie jaar hebben Husk Medical en Intrakoop een collectieve overeenkomst afgesloten. Alle leden kunnen gebruik maken van de gunstige afspraken voor de inkoop van allerlei medische hulpmiddelen, zoals onderzoekshandschoenen, chirurgische maskers, dialysenaalden, optreknaalden, katheters, injectienaalden en bloedcollectie-accessoires.

Eerste overeenkomst uit pilot met ziekenhuizen

De overeenkomst vloeit voort uit een pilot met enkele ziekenhuizen om hen te ontzorgen met het afsluiten en managen van contracten voor B- en C-leveranciers. Maar alle leden van Intrakoop, ook uit de caresector, kunnen aan deze collectieve overeenkomst deelnemen en van de aantrekkelijke afspraken profiteren.

Structurele leverbetrouwbaarheid

Husk Medical waarborgt beschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid door een combinatie van structurele klantgebonden veiligheidsvoorraden en continue automatische consumptiemonitoring. Hierdoor wordt de tijdige uitvoering van de onderliggende zorgprocessen gewaarborgd. Een belangrijk voordeel in een tijd waarin beschikbaarheid van medische hulpmiddelen allesbehalve gegarandeerd is.

Kwaliteit

In de nabije toekomst zal het assortiment binnen deze raamovereenkomst verder worden uitgebreid. Alle producten die Husk Medical levert zijn CE-gecertificeerd, vervaardigd door ISO 9001-, ISO 13485- en/of ISO 14001-gecertificeerde fabrikanten en voldoen aan alle verplichte EU-normen van MDD, MDR, IVD(R) en andere vigerende regelgeving.

Naast deze theoretische kwaliteitsborging hanteert Husk Medical een gedegen en praktische aanpak voor kwaliteitscontrole. Zoals PSI's, periodieke steekproeven, onafhankelijke labtesten, Notified Body-verificatie, het faciliteren van testen door eindgebruikers en het uitwisselen van ervaringen tussen eindgebruikers. Tenslotte zijn productspecialisten beschikbaar voor training en (bij)scholing op de werkvloer. 

Lees meer over Husk Medical

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over deze nieuwe overeenkomst van Intrakoop met Husk Medical? Neem dan contact op met

Harry van den Broek
Inkoper/productmanager Medisch
  • 06 53 47 96 64