Ruim 1 miljoen bonus voedingsfabrikanten via ZSIP

Samenwerken puzzelstukjes

Vorig jaar informeerden we je over de nieuwe samenwerkingsovereenkomst met GrootInkoop, genaamd ZSIP (ZorgSectorInkoopPartners). Door de overstap van 96% van onze leden naar ZSIP stellen zij gezamenlijk een bonus van 1 miljoen euro veilig. Een geweldig resultaat!

Vanaf juli 2021 is er hard gewerkt om de overstap voor bypassafspraken met voedingsfabrikanten van Intrakoop naar ZSIP op een vloeiende manier te laten verlopen. Via een aantal mailings zijn de leden geïnformeerd over de samenwerking en de te ondernemen stappen in verschillende fasen om dit te formaliseren. Het heeft geresulteerd in een overstap van 96% van de leden met een bijhorende bonus van 1 miljoen euro! Alle medewerkers van het ZSIP zijn trots op dit mooie resultaat en bedanken de betrokken leden.

Het vervolg

Op dit moment vragen we vanuit ZSIP de omzetten op bij de diverse leveranciers. Omdat dit het eerste jaar is vraagt dit een ook nieuwe procesinregeling bij betreffende leveranciers. Zodra we meer inzicht hebben wanneer we de bonus voor 2021 kunnen uitkeren laten we het je weten.

Door de overgang van het bonusproces van de voedingsfabrikanten naar ZSIP zal Intrakoop zich gaan richten op het kwalitatieve gedeelte van de samenwerkingen met fabrikanten; hoe kan Intrakoop de vraagstukken in de zorg verbinden met de fabrikanten? Zo is de workshop ‘frispiratie – goed en gezond drinken- door de Keukentijgers/Vrumona vorig jaar gestart en zijn we in gesprek met fabrikanten om invulling te geven aan het IDSSI model.

Heb jij ideeën of vraagstukken waar jouw organisatie tegenaan loopt op gebied van eten en drinken die Intrakoop met fabrikanten uit zou kunnen werken? Laat het ons weten via: servicedesk@intrakoop.nl

Jouw bonus over 2022 ook via ZSIP?

Heb je nog geen overeenkomst getekend met ZSIP en wil je weten welke fabrikanten voor 2022 zijn aangesloten? Kijk op de website naar de actuele stand van zaken *. 

Heb je nog geen overeenkomst getekend en wil jij in 2022 gebruik maken van de fabrikanten bonusafspraken? Neem dan contact op met de Servicedesk of rechtstreeks met ZSIP.

Vragen?

Heb je vragen over een overstap naar ZSIP of de bonusuitkering? De meeste gestelde vragen lees je hier. Jouw Intrakoop adviseur helpt jou ook graag of neem rechtstreeks contact op met Marc Stout.


* Voor 2022 zijn we nog met een aantal fabrikanten in overleg, het lijstje voor 2022 zal nog worden aangevuld met nieuwe fabrikanten.

Deel dit artikel

Neem contact op

Linda van Lievenoogen
Productgroepmanager Facilitaire Diensten
  • 06 55 72 12 83