Checkbuster to the NXT level

Checkbuster

Onze leverancier Checkbuster heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om hun platform verder te ontwikkelen en future-proof te maken.

Dit heeft geresulteerd in de nieuwste update: Checkbuster NXT 3.1

Offline first

Je leest het goed, Checkbuster heeft de focus bij deze doorontwikkeling gelegd op de functionaliteit en stabiliteit in de offline modus. Werk je dus in een omgeving waar je geen of slecht bereik hebt, dan kun je probleemloos en nog steeds digitaal je inspecties blijven uitvoeren. Ben je intussen weer op een plek waar je verbinding met internet hebt, dan synchroniseer je zonder problemen weer naar de online modus en deel je inspecties en rapportages eenvoudig met je teamleden.

Incidentmeldingen

Naast de bestaande mogelijkheid om taken en inspecties aan te maken en uit te voeren is er in Checkbuster NXT 3.1 een nieuwe, betaalde, module toegevoegd: (bijna-)incidentmeldingen. Snel en effectief incidenten melden en managen om zo de veiligheid te kunnen borgen voor jezelf en je teamleden.

Ook benieuwd naar de nieuwe features van Checkbuster NXT 3.1? 
Je vindt ze in de Google Play Store en Apple App Store en natuurlijk op checkbuster.com.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten over wat Checkbuster voor jouw zorgorganisatie ka betekenen? Bel collega Daan van Gent.

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66