Vraag naar (corona)specifieke producten?

Contract tekenen_web

De coronapandemie duurt langer dan we dachten. Dat ervaren jullie zorgorganisaties als geen ander. Gelukkig breidt ook de vaccinatiecampagne zich uit en belanden we daarmee in een nieuwe fase. Maar elke fase brengt ook inkoopuitdagingen met zich mee. Waren er in het begin van de coronapandemie tekorten aan persoonlijke beschermingsmiddelen, nu neemt de vraag naar specifieke spuiten, koelboxen en koelkasten voor de vaccinaties toe.

Vanuit het coronateam van Intrakoop willen we jullie ondersteunen, waar mogelijk. We ontvangen regelmatig aanbiedingen en specifieke oplossingen van leveranciers. Maar we gaan pas een samenwerking aan, als we weten aan welke producten of diensten jullie behoefte hebben. Kunnen we je ergens mee helpen?

Geef dan jullie concrete behoefte in onze poll aan via deze link.  

Op basis van jullie antwoorden kunnen we verder actie ondernemen. Als je  betrokken wilt worden bij bijvoorbeeld gesprekken met leveranciers of de contractvorming, laat het ons dan weten.

Bedankt voor je medewerking.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je andere vragen over hoe Intrakoop je kan ondersteunen in deze coronatijd? Of wil je ervaringen delen? Mail naar coronateam@intrakoop.nl of neem contact op met de projectleider van ons coronateam.

Joost Geerlings
Adviseur
  • 06 20 60 39 44