Leden besparen € 82 mln op energie

Windmolen

De inkoopstrategie van Intrakoop voor aardgas en elektriciteit heeft ook in 2020 resultaat opgeleverd. En dat merk je als je meedoet aan onze energieovereenkomsten. Deze leden vermeden ruim € 82 miljoen aan energiekosten.

Prijzen 2021

Neemt je organisatie dit jaar deel aan onze energieovereenkomsten? Dan heb je onze definitieve prijzen voor het nieuwe jaar half december ontvangen. Je hebt dan ook direct kunnen zien hoe je nieuwe prijzen zijn ten opzichte van 2020 en hoeveel % je minder betaalt aan energieleveringskosten. 

Duurzaam en sociaal

Ook dit jaar kopen we alle elektriciteit duurzaam in. Alle kWh worden volledig opgewekt met windturbines. En wil je specifiek Hollandse Wind inkopen, bijvoorbeeld omdat je organisatie meedoet aan de Milieuthermometer voor de zorg? Dan kunnen we je daarbij ondersteunen. 
Naast de bewuste keuze voor groen heb je meer inzicht in je energieverbruik via Mijn Eneco Zakelijk. Bovendien draagt de leverancier bij aan Social Return on Investment (SROI) om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan werk te helpen. Zo is de zorg duurzamer, goedkoper en socialer uit. 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over onze inkoopstrategie of overeenkomsten voor energie? Neem dan contact op met

David Hoorn
Inkoper/productmanager Energie
  • 06 52 75 28 84