Slimme afstandshouder

Lyreco.Aura-Aware.afstandsmeter

Houden mensen, waar mogelijk, voldoende afstand in je zorgorganisatie? Er is een slimme afstandsmeter om medewerkers en cliƫnten te helpen om de veilige en benodigde afstand van 1,5 meter aan te houden: de Aura Aware.

Het is een display die je bijvoorbeeld op een ontvangstbalie kunt plaatsen. Ze scant de ruimte om vast te stellen of er iemand binnen 1,5 meter afstand staat en waarschuwt dan met rood licht. Als mensen dichterbij komen dan 90 centimeter, is ook een geluidsignaal mogelijk.

Lyreco kan de Aura Aware tegen een speciale prijs voor Intrakoop-leden leveren. Je betaalt dan geen 136,45 inclusief verzending maar 129 euro inclusief verzending. En je kunt deze slimme afstandshouder tegelijk en op dezelfde manier als je andere producten bij Lyreco bestellen, laten leveren en afrekenen. Vandaag besteld, is morgen in huis.

 

Deel dit artikel