Extra handen in de zorg

Verplegend personeel in gang ziekenhuis

De zorg is overbelast. Veel hulp wordt aangeboden. En er zijn diverse initiatieven voor extra handen in de zorg.

Een breed samenwerkingsverband van brancheorganisaties, vakbonden, regionale werkgeversorganisaties, beroepsverenigingen, private initiatieven en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) hebben samen het platform Extrahandenvoordezorg.nl opgezet. Daarop kunnen gepensioneerde en andere professionals die niet meer in de zorg werken zich aanmelden evenals zorgorganisaties die extra medewerkers nodig hebben.

Beschikbare medische studenten

Ook onze leverancier Start People Medi Interim draagt graag bij aan extra handen in de zorg. Zij heeft landelijk 300 studenten beschikbaar gemaakt voor ondersteunende en/of medische functies in de zorg. Dit zijn vooral studenten die een medische studie volgen op hbo- of universitair niveau en per direct en flexibel beschikbaar zijn. Functies waarop zij kunnen worden ingezet zijn bijvoorbeeld: zorginhoudelijke functies, huishoudelijk medewerkers, woonassistent, gastheer/vrouw, telefonist, baliemedewerker, keukenmedewerker en helpdeskmedewerker. 

Werf je liever zelf extra werknemers? Dan kan Start People Medi Interim je organisatie hierin volledig ontzorgen met het screenen van de kandidaat, opmaken van de arbeidsovereenkomst en de verloning. 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Regio Contactpersoon Telefoon 
 Friesland, Groningen en Drenthe  Petra Breider  06 51 10 92 58
 Gelderland, Overijssel, Utrecht en Flevoland  Marloes van Andel  06 28 44 93 50
 Noord-Holland  Jan Peter Tuinier  06 30 27 65 23
 Zuid-Holland  Mandy Timmer  06 28 44 93 38
 Noord-Brabant, Limburg en Zeeland  Colette Freijer  06 41 60 62 70 

Of ga naar de site van Start People Medi Interim

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over hoe wij en onze leveranciers je kunnen ondersteunen op HR-gebied? Neem dan contact op met

Simone Nicolaes
Inkoper/productmanager HRM
  • 06 25 52 00 72