Gevolgen nieuwe privacy wetgeving voor inhuur van personeel

Personeel & Verzekeringen

Sinds 25 mei 2018 is de AVG van kracht. Ook gegevens van je tijdelijk personeel vallen onder deze nieuwe wetgeving. En die gegevens liggen werkelijk overal! In de email of in Outlook, op het netwerk, op lokale schijven en usb-stick. Wat moet je doen?

Daarover en over verantwoordelijkheden, risico's en certificering kom je alles te weten tijden het AVG-middagseminar op 22 november in Driebergen. Dit seminar organiseert Intrakoop-leverancier Staffing MS samen met privacy experts van Pellicaan Advocaten, AevesBenefit en Nétive VMS.

Meer weten?

Ga voor het volledige programma en aanmelden naar de website van Staffing MS.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over de Intrakoop-overeenkomst Staffing MS en de Intrakoop Inhuurdesk? Neem dan contact met mij op.

Simone Nicolaes
Inkoper/productmanager HRM
  • 06 25 52 00 72