Boels Rental

Boels Rental is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven. In zowel machineverhuur als specialistische verhuur.

Boels Rental heeft een groot en breed assortiment moderne machines en gereedschappen van topkwaliteit. Van traditionele gereedschappen, hoogwerkers, toiletvoorziening tot units voor tijdelijke uitbreiding of noodopvang. Boels Rental is er voor ieder project, groot of klein, en denkt graag mee met de voor jou beste huuroplossing. 

De producten zijn overal beschikbaar dankzij een groot netwerk lokale vestigingen, ook leveren zijn hun producten af op de gewenste locatie. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als verhuurder voert Boels Rental MVO in veel aspecten van hun bedrijfsvoering door. Daarvoor zijn zij in bezit van de benodigde certificeringen op veiligheid, energiemanagement en HR. Vandaar ook de keuze van ISO 9001 bij hun specialismen. Het Boels Managementsysteem is conform de ISO 9001 ingericht.

Door machines te verhuren worden ze optimaal ingezet en is er sprake van een zo efficiënt mogelijk gebruik van materieel. Verhuur draagt bij aan een circulaire economie; in het kader van gebruiken in plaats van bezitten zorgt dit voor optimale bezetting en efficiënte inzet van machines en geeft dit omgerekend 30%-50% minder CO2-uitstoot. 

Door het grote netwerk van vestigingen en hubs zijn transportafstanden altijd kort en efficiënt. Ook worden de aan- en afvoer van machines zo veel mogelijk gecombineerd om de CO2 uitstoot tijdens transport te beperken. Boels is daarnaast een STEK gecertificeerde installateur. STEK-gecertificeerde ondernemingen staan voor kwaliteit, duurzaamheid op het gebied van koeltechniek.

Unieke voordelen

Boels is zowel een generalist als een specialist op het gebied van verhuur, daarmee kunnen zij zowel standaard als maatwerkoplossingen bieden, afgestemd op jouw behoefte. 

Heb je specifieke vragen vanuit jouw zorgorganisatie? 

De accountmanagers van Boels Rental staan je graag te woord om je te adviseren over de best passende oplossing. Als Intrakoop-lid profiteer je bovendien van afgesproken prijscondities.

Alle vestigingen met contactgegevens kun je vinden op de website


Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Boels Rental
Dr. Nolenslaan 125
6136 GV SITTARD

Tel: +31
Postadres
Boels Rental
Postbus 666
6130 AR SITTARD
Internet
http://www.boels.com

Contactpersoon
Laila Barbach

Neem contact op

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 26 02 68 03