Ahrend Inrichten B.V.

In zorgstellingen staat tevredenheid van bewoners, patiënten, personeel en bezoekers centraal. Zij moeten zich er thuis voelen. Dat is ook het uitgangspunt van Ahrend bij de inrichting van zorgorganisaties.

Heb je vragen over de inrichting van bestaande of nieuwe locaties? Deze leverancier luistert naar jouw wensen en behoeften en denkt mee over ontwikkelingen en uitdagingen in jouw organisatie. Zo is zij in staat om je op maat te adviseren en te ondersteunen bij de inrichting van elke ruimte binnen de organisatie. Van restaurant, grand café, kantooromgeving, verpleeg- tot recreatieruimte en bewonerskamer. Ook over Het Nieuwe Werken kan Ahrend adviseren en met je meedenken. Met de Intrakoop-overeenkomst profiteer je van een breed assortiment, gratis advies én de beste condities in de zorg.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ahrend wil op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) de beste onderneming zijn in haar sector in Europa. Zij wil duurzaam zijn in alle betekenissen van het woord. Dat betekent dat zij bij al haar besluiten en handelingen rekening houdt met People, Planet en Profit. Ahrend zet in op het sluiten van de kringlopen en een CO2 neutrale productie in 2020.  Wereldwijd is Ahrend de enige leverancier in de meubelbranche met een Cradle-2-Cradle certificaat.

Ahrend wil niet alleen haar productie en producten verduurzamen, maar de gehele inrichting van bijvoorbeeld zorginstellingen. De kosten, energie en milieubelasting van vier concrete inrichtingsconcepten zijn integraal gemeten. Deze inzichten hebben ertoe geleid dat Ahrend duurzame inrichtingsconcepten aanbiedt met een efficiënter gebruik van vierkante meters, minder materiaalgebruik en minder energieverbruik.

Unieke voordelen

  • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding voor werkplek- en zitmeubilair.
  • Breed assortiment woon-, eet-, lees-, en leefmeubilair.
  • Twaalf vestigingen in heel Nederland.
  • Gespecialiseerde accountmanagers en interieurarchitecten ter advisering.
  • Ondersteuning bij het behalen van doelstellingen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Ahrend Inrichten B.V.
Laarderhoogtweg 25
1101 EB AMSTERDAM ZUIDOOST

Tel: (088) 0060000
Postadres
Ahrend Inrichten B.V.
Postbus 1
5490 AA SINT-OEDENRODE
Internet
http://www.ahrend.com

Contactpersoon
Warner Raspe

Neem contact op

Monique Mensink
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 13 81 09 32