Hoe zorginstelling De Posten meer zicht heeft op dreigende cyberaanvallen

Sentinel One De Posten

In de technologiewereld is het afgelopen jaar veel veranderd. Eén ding helaas niet; het aantal cyberaanvallen op zowel grote als kleine organisaties gaat onverminderd door.

Zorgorganisaties ontkomen hier ook niet aan maar aangezien daar in eerste instantie zorg moet worden verleend en de cliënt altijd centraal staat, is de vraag hoe “ontzorg” je jouw beveiliging als zorgorganisatie? Het laatste waar je je als zorg verlenende organisatie druk over wilt maken is een cyberaanval. 

Traditionele antivirus producten voldoen niet meer

Veel zorginstellingen vertrouwen op traditionele antivirus producten. Echter, cybercriminelen kunnen deze traditionele beveiligingsproducten slim, behendig en zelfs steeds sneller met nieuwe technieken zoals kunstmatige intelligentie, omzeilen. Daarnaast drukken veel van deze antivirus producten zwaar op de prestaties van werkstations en dus ook op het geduld van de zorgmedewerker.

Bescherm jezelf tegen iets wat je niet ziet

Zorginstelling De Posten stond voor een dergelijke  uitdaging. De Posten zag duidelijk wat hun bestaande antivirus product oppikte qua infecties maar dat product toonde niet wat er daarnaast voor narigheid rondzweefde in hun IT-omgeving. En hoe bescherm je jezelf tegen iets wat je niet ziet? Zij waren op zoek naar een 24/7 beveiligingsoplossing die hun 24/7 zorgtaken ondersteunt. 

Meer weten? Lees hier de user case over De Posten of neem contact op met Patrick van Lonkhuijzen

Deel dit artikel

Neem contact op

Patrick vertelt je graag meer over wat onze partner Protinus IT met de security oplossing van SentinelOne, voor jouw organisatie kan betekenen.

Patrick van Lonkhuijzen
Consultant
  • 06 55 72 12 81