Verleiden in de zorg

FairBeleg - portieverpakkingen

Medio 2018 heeft onze partnerleverancier Offerman het merk FairBeleg in portieverpakking gelanceerd voor de vertrouwde vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg.

Een verfrissend nieuw merk met een verleden om trots op te zijn, met het oog gericht op de toekomst. Nieuw in het assortiment is Old Amsterdam 35+ in portieverpakking. Old Amsterdam 35+ heeft de rijke smaak van Old Amsterdam maar dan met 30% minder vet. Met FairBeleg Old Amsterdam 35+ is het bewust eten én bewust genieten. 

FairBeleg geeft je de mogelijkheid je patiënten, cliënten en gasten te verleiden met veel keuze en variatie in hartig beleg. Naast de bekende portieverpakkingen heeft Offerman ook een assortiment vleeswaren en kaas in een hersluitbare verpakking met een standaard inhoud van 10 plakken. Dit concept is afgestemd op het aantal bewoners van kleinschalige woonvormen. De stapelbare verpakking is voorzien van een schrijfvenster voor het noteren van de openingsdatum. Hiermee faciliteert Offerman de mogelijkheid om de voedselveiligheid te bewaken en onnodige derving tegen te gaan. Bovendien is de verpakking voorzien van een EAN-code. Daardoor kan zij ook worden aangeboden in ziekenhuiswinkels; ideaal voor zowel cliënten en patiënten als bezoekers.

Offerman is een conceptaanbieder. Met een zorgvuldig geselecteerd assortiment hartig beleg in combinatie met hun expertise op het gebied van category management bepalen zij samen met jou het meest passende concept. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Bram Buyserd
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 12 56 89 49