Nieuwe trend? Opleidingen voeding via internet

Huuskes Academy

Intrakoop-leverancier Huuskes heeft onlangs een nieuw initiatief gelanceerd, de Huuskes Academy.

De Academy is een opleidingsportaal waarbij in samenwerking met een erkend opleidingsinstituut (Horeca Academie) trainingen en e-learningmodules worden aangeboden voor personeel in de zorg.

De Horeca Academie is een gerenommeerde horecavakschool uit Den Haag dat de verschillende modules van de opleiding samen met Huuskes heeft ontwikkeld. Door die samenwerking sluiten de modules aan de ene kant aan bij de voedingsconcepten van de klanten van Huuskes maar ook bij de broodnodige professionaliteit ten aanzien van culinaire vaardigheden en gastvrijheid. Doordat de modules zijn gericht op professionals in de zorg ontstaat er een driehoek tussen zorgorganisatie, Huuskes en Horeca Academie die erop is gericht de voeding en de gastvrijheid in de zorg naar een hoger niveau te tillen. 

Door de bezuinigingen in de zorg verdwijnt steeds vaker professionele kennis over eten en drinken. Hierdoor komen diverse taken rondom voeding bij de zorgmedewerkers te liggen. Het is niet vanzelfsprekend dat dit zomaar soepel loopt. Op die mogelijke lacune wil de Huuskes Academy inspringen.
Gerben Hengeveld, Manager Marketing & New Business bij Huuskes, vertelt: “Huuskes heeft jarenlange ervaring als het gaat om voeding in de zorg. Dit maakt dat we als organisatie veel expertise hebben opgebouwd, die kennis delen we graag met onze klanten.”

Meer informatie vind je op www.huuskesacademy.nl

Deel dit artikel

Neem contact op

Linda van Lievenoogen
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 55 72 12 83