Vele wegen leiden naar Rome, ook qua ICT

Arts aan telefoon_web

De Via Appia, de Via Aurelia, de Via Flaminia en de Via Latina. Verschillende wegen die allemaal naar Rome leiden.

Vandaar het gezegde en als je op internet kijkt dan blijken er nog veel meer wegen naar Rome te leiden. Ditzelfde geldt ook voor de verschillende oplossingen die er zijn als je zit met een ICT-vraagstuk.

Samen met onze partner Protinus IT kunnen wij je helpen aan exact die oplossing die voor jouw zorgorganisatie het beste is en het beste past. Zowel qua techniek als qua budget. Samen nemen we alle kanten van je vraagstuk door en overleggen we wat de beste oplossing voor jouw ICT-vraag is. Jij houdt de regie. Wij helpen je. Dat is niet voor niets onze droom.

Maak gebruik van onze gezamenlijke kennis en bel met onze ICT-adviseur. Hij weet precies hoe hij jouw vraag moet aanpakken en zal onmiddellijk in overleg treden met Protinus IT om een afspraak met je te maken. In die afspraak ontstaat al een idee van een oplossing. In onderling overleg wordt één en ander uitgewerkt en komen jullie tot een definitieve aanpak. Altijd in overleg, we dringen niets op.

Zo zul je zien dat elk van bovengenoemde wegen uiteindelijk naar een andere oplossing voor je vraag leidt. En je dus Rome bereikt. 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer weten over al die verschillende wegen naar Rome en je ICT vraagstuk oplossen? Bel dan nu met:

Patrick Van Lonkhuijzen
Consultant
  • 06 55 72 12 81