Hulp bij de zoektocht naar vast of flexibel personeel

Als HR-afdeling sta je voor aardig wat uitdagingen. De arbeidsmarkt flexibiliseert, functies digitaliseren en de wet- en regelgeving wijzigt om de haverklap. Bovendien maakt de structurele schaarste van personeel duurzame inzetbaarheid noodzakelijk. Gelukkig kunnen onze leveranciers je daarbij helpen.

Met al deze uitdagingen is het fijn als je de zoektocht naar personeel kunt uitbesteden. Intrakoop heeft afspraken gemaakt met leveranciers van flexibele arbeidskrachten. Ben je op zoek naar zorgpersoneel, ondersteunend personeel of andere professionals? Onze leveranciers vinden de geschikte kandidaat of oplossing.

Tarieven vastgelegd in raamovereenkomsten

Intrakoop heeft raamovereenkomsten gesloten met Randstad Groep Nederland en met Start People Medi Interim. Hierdoor ben je voor de inhuur van flexibele arbeidskrachten en professionals verzekerd van de scherpste tarieven. Zo maken we goede zorg betaalbaar.

Randstad Groep Nederland

Onder Randstad Groep Nederland vallen Randstad, Tempo-Team en Yacht. Je kunt kiezen voor samenwerking met alle drie of met een van deze bedrijven. De afspraken die we hebben gemaakt in de raamovereenkomst, gelden voor Randstad Uitzendbureau en Tempo-Team Uitzenden. Daarnaast kun je korting krijgen op de dienstverlening van de andere onderdelen binnen Randstad Groep Nederland.

Maak kennis met Randstad Groep Nederland

Start People Medi Interim

Start People is een HR-dienstverlener met een landelijke netwerk van 130 vestigingen. Binnen dit bedrijf is Start People Medi Interim de specialist in bemiddeling van medewerkers in zorg en welzijn. Van verpleegkundigen en laboranten tot zzp’ers in de thuiszorg, artsen en specialisten. Met Start People Medi Interim vind je de juiste zorgprofessional voor jouw organisatie. Voor tijdelijk of vast.

Maak kennis met Start People Medi Interim

Neem contact op

Wil je meer weten over de raamovereenkomsten met Randstad en Start? Of wil je de juiste dienstverlener vinden voor jouw zorgorganisatie? Neem contact op met:

Simone Nicolaes
Inkoper/productmanager HRM
  • 06 25 52 00 72
Simone Nicolaes