Hoe goed presteert jullie apotheek?

Na een zorgvuldige selectieprocedure hebben jullie een apotheek voor jullie zorgorganisatie gekozen. Samen zorg je dat jullie cliënten de juiste  farmaceutische zorg ontvangen. Hoe tevreden zijn jij en je collega’s over de dienstverlening van de apotheek? Ontdek het met onze online leveranciersprestatiemeting, met specifieke vragen over farmaceutische zorg.

Deze gratis tool voor Intrakoopleden levert een schat aan informatie op. Je ziet hoe tevreden je collega’s zijn over de prestaties van de apotheek. Maar je kunt die prestaties ook vergelijken met hun prestaties bij vergelijkbare zorgorganisaties en met  die van andere apotheken op landelijk niveau. 

Wat kun je meten?

In de online vragenlijst komen de belangrijkste kwaliteitsaspecten aan bod. Van betrouwbare levering van medicatie en diepte van het assortiment tot bereikbaarheid en de bijdrage van de apotheek aan het veiliger maken van jullie medicatieproces. Ook vragen we naar het algemene oordeel over de apotheek en de drie belangrijkste verbeterpunten. Je kunt daarnaast zelf extra kwaliteitsaspecten en open vragen toevoegen. 

Wat levert de meting op?

Zodra je collega’s de vragenlijst invullen, kun je de resultaten online inzien op www.intrakoop.nl/lpm. Je kunt rapportages en aanvullende analyses maken. Doet  je apotheek het beter dan de benchmark, dan weet je dat je goede dienstverlening krijgt. En scoort jouw apotheek op een aantal aspecten minder goed? Dan weet je meteen op welke punten je de samenwerking kunt verbeteren om de beste farmaceutische zorg aan je cliënten te bieden.

Neem contact op

Wil je meer weten over de leveranciersprestatiemeting voor je farmaceutische zorg? Neem dan contact op met:

Mark Buijze
Productgroepmanager Farmacie
  • 06 57 70 30 81
Mark Buijze