Technische artikelen, sanitair en beveiliging

Een prettig verlichte ruimte. Een frisse en nette toiletgroep. Wat een plezier kan dat geven! Of het veilige gevoel van secuur beveiligde gebouwen of een goed beveiligde omgeving. Zorgvuldig hebben wij leveranciers gekozen die dit samen met jou kunnen realiseren.

Wij hebben een overeenkomst gesloten met Technische Unie. Zij kunnen via hun onderaannemers technische producten leveren. Denk aan elektrotechniek, datacommunicatie, licht, sanitair, leidingen, dakbedekking, verwarming, ventilatie, gereedschap en stekkerklare apparatuur. Voor elke technische of praktische toepassing vind je bij ons een voordelige en kwalitatief goede leverancier.

Technische artikelen en verlichting

Heb je technische installatiematerialen nodig? Of zoek je verlichting om een stimulerende omgeving te creëren? Deze en meer artikelen vind je bij LEDVANCE, Philips en Technische Unie. Deze leveranciers hebben met ons een overeenkomst gesloten. Zo ben je zeker van kwaliteit én de juiste prijs.

Goed verzorgd sanitair

Hygiëne, veiligheid, bedieningscomfort en betrouwbaarheid. Het zijn de belangrijkste uitgangspunten voor de zogenoemde 'natte groepen' in je zorgorganisatie. Gelukkig biedt Grohe die zekerheid. Daar vind je alles voor het sanitair in jouw organisatie. Uiteraard betaal je als lid hiervoor een passende prijs.

Zeker van een veilige zorgorganisatie

Een veilige woonomgeving is van groot belang voor patiënten, bewoners en medewerkers. Zij moeten aanspraak kunnen maken  op de beste beveiliging. Daarom wil je een professionele leverancier met ruime ervaring in de zorg. Chubb Fire & Security heeft die ervaring. Deze leverancier heeft een apart health care team, dat je adviseert over de beste beveiligingsproducten en ondersteunende diensten.