Webinar Digitale inspectie voedselveiligheid

8 september 2022
Kleinschalige zorg

In een ziekenhuis, verpleeghuis of andere zorginstelling staat de gezondheid van bewoners, patiƫnten en medewerkers vanzelfsprekend voorop. Goede hygiƫne verkleint de kans op infectieziekten. Daarom is het waarborgen van voedselveiligheid belangrijk. Intrakoop organiseert, samen met Checkbuster en Veiligvoedsel.nl, dit webinar om je te laten zien hoe je, met digitale checklists, je voedselveiligheid kunt borgen. Met deze digitale tool schrijf je nooit meer een rapport en heb je direct HACCP-inzicht over al je locaties. Wil je weten hoe?

Stichting Veiligvoedsel.nl

Mariëlle Klein vertelt in het webinar hoe je, met digitale inspecties, zorgt dat de voedselveiligheid wordt geborgd en verbeterd. Daarnaast laat ze zien hoe je dit zelf kunt toepassen en deelt ze haar ervaringen met de verbeterprogramma’s.

Stichting Veiligvoedsel.nl heeft de oplossingen die voor jou en je medewerkers eenvoudig en doeltreffend HACCP borgen. Zij werken vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op veilig voedsel.

Checkbuster

Joop de Haan laat zien hoe je waardevolle inzichten krijgt met digitale inspecties en daarmee ook nog eens tijd bespaart. Tijd die weer besteed kan worden aan de zorg. Met Checkbuster maak je eenvoudig alle denkbare audits, inspecties, metingen en controles aan, wijs je actiepunten toe aan collega’s of leveranciers, voeg je foto’s en commentaar toe en bewaak je de opvolging. Ook bij voedselveiligheid. 

Checkbuster is een compleet en gemakkelijk te gebruiken platform voor mobiele apparaten om alle denkbare audits, inspecties, metingen en controles in de zorg te plannen en uit te voeren.

Voor wie?

Dit webinar is relevant voor onder andere hoofden voeding, koks, medewerkers voeding, beleidsmedewerkers en kwaliteitsmedewerkers die meer willen weten over HACCP- verplichtingen, audits en digitaliseren van inspecties.

Aanmelden

Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’.  Je ontvangt dan een dag van tevoren een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar.

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Checkbuster of het webinar? Neem dan contact op met

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66