Webinar digitale checklist privacy en AVG

29 juni 2021
Aanmelden
Sentinel One De Posten

Hoe weet je of jouw organisatie voldoet aan de privacy- en informatiebeveiligingsrichtlijnen uit de AVG?

We organiseren samen met Checkbuster dit webinar om te laten zien hoe we met een digitale checklist in grote lijnen vast kunnen stellen of en hoe je voldoet aan de privacyrichtlijnen vanuit de AVG.

Checkbuster is een compleet en gemakkelijk te gebruiken platform voor mobiele apparaten om alle denkbare audits, inspecties, metingen en controles in de zorg te plannen en uit te voeren. In Checkbuster NXT maak je eenvoudig inspecties aan, wijs je actiepunten tijdens de inspectie eenvoudig toe aan collega’s en/of leveranciers, voeg je foto’s en commentaren toe en bewaak je de opvolging van deze actiepunten. Dat bespaart je veel tijd en levert je goede inzichten op. 

Wil je weten hoe?

Onze collega Fred Schellens, die als consultant verschillende leden als functionaris gegevensbescherming (FG) en privacy officer ondersteunt, neemt jullie mee in de werkwijze. 

Voor wie?

Dit webinar is relevant voor onder andere beleidsmedewerkers, medewerkers kwaliteit, FG’s en privacy officers die meer willen weten over AVG compliance en/of de FG- checklist en audit tool van Checkbuster.

Aanmelden

Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’.  Je ontvangt dan een dag van tevoren van ons een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over dit webinar? Neem dan contact op met

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66