Over Laura

Hoe zorgen we voor producten en diensten met de hoogste kwaliteit en de meeste waarde per euro voor de patiënt? Laura Awad, programmamanager Medisch, ondersteunt graag bij de ontwikkeling van kennis over medische hulpmiddelen. Maak kennis met Laura!

Op jonge leeftijd voelt Laura zich al verbonden met de zorg. Ze wordt verpleegkundige en studeert gezondheidswetenschappen. Als accountmanager voor een fabrikant van medische hulpmiddelen raakt zij geïnteresseerd in marketing. Ze volgt NIMA A en B, en leert hoe te anticiperen en diensten beter af te stemmen op de klant. Enkele jaren werkt zij als marketeer voor een fabrikant van medische disposables. Dan beseft Laura dat zij graag meer wil betekenen voor de zorg vanuit een strategische positie. Bij Intrakoop vindt zij haar ideale baan. Als visieontwikkelaar ondersteunt zij zorgorganisaties structureel kennis op te bouwen van medische hulpmiddelen om de beste prijs-kwaliteitverhouding te realiseren.

‘Hoe bied je patiënten de meeste waarde per euro?’

Laura: ‘Alles draait om waardegedreven zorg: hoe bied je patiënten de meeste waarde per euro? En tegelijkertijd: hoe kun je de continuïteit van zorg borgen en de beheerlast verlagen? Dit alles roept om kennisdeling en samenwerking. Juist in deze snel veranderende wereld, waarin we te maken hebben met een pandemie en de vernieuwde Europese wetgeving, de MDR. Daarom ontwikkelen we een centraal landelijk kennisplatform waar we kennis bij elkaar brengen over medische hulpmiddelen op de Nederlandse markt. Hiervoor werken wij samen met andere koepel- en brancheorganisaties en stakeholders als het ministerie van VWS. Samen kunnen we zorgorganisaties ontlasten, meer bereiken en de zorg betaalbaar maken. Dat maakt mijn werk zo interessant!’

Hoe helpt Laura jouw organisatie?

Laura ondersteunt jouw organisatie graag met:

  • bundelen en delen van structurele kennis/expertise van medische hulpmiddelen;
  • begeleiden bij classificeren, standaardiseren/harmoniseren van medische hulpmiddelen;
  • relatiebeheer: met leden, samenwerkingspartners en stakeholders op het gebied van medische hulpmiddelen.

Neem contact op

Laura Awad
Programmamanager Medisch
  • 06 53 84 33 35
Laura