Over Winnie

Hoe werk je als zorgorganisatie aan gezondere en duurzamere keuzes voor het eten en drinken én houd je je cliënten tevreden? Inkoper/productmanager Eten & Drinken Winnie van Besouw inspireert en helpt leden hierbij. Maak kennis met Winnie!

Niet alleen de medische kant van voeding spreekt Winnie aan. Ook productie, wetgeving en consumentengedrag rondom voeding vindt zij interessant. Daarom kiest zij na haar bachelor Voeding & Gezondheid in Wageningen voor de master Health Food Innovation Management in Maastricht. Tijdens haar studie maakt ze kennis met de zorg, in een bijbaan als voedingsassistent in een verzorgingstehuis. Na haar studie ambieert zij een baan waarin voeding, gezondheid, duurzaamheid en veiligheid samenkomen. In oktober 2019 start zij als inkoper/productmanager Eten & Drinken. 

‘Bewust én lekker eten en drinken kan goed samengaan’ 

Winnie: ‘Naast smaak, gemak en prijs zijn ook duurzaamheid en gezondheid van voeding van belang. Bewust én lekker eten en drinken kan goed samengaan; hier maak ik mij hard voor. Daarbij kom ik in contact met het hele speelveld van voeding: van leden en leveranciers tot ontwikkelaars van innovatieve producten en diensten. Ook houd ik ontwikkelingen bij binnen de wetenschap en kennisinstituten, bij de overheid en in de samenleving. Binnen het project Zorgmonitor Duurzaam & Gezond willen wij zorginstellingen helpen bewustere keuzes te maken. Dit geeft meer inzicht en helpt je te komen tot een duidelijke visie op eten en drinken, wat leidt tot betere inkoop.’ 

Waarmee helpt Winnie jouw organisatie?

Winnie begeleidt jouw organisatie graag bij:

  • ontwikkeling van visie, beleid en verbeterprocessen voor eten en drinken;
  • delen van marktontwikkelingen en kennis rondom eten en drinken;
  • contractmanagement en begeleiding bij de inkoop of heronderhandeling van contracten 

Neem contact op

Winnie van Besouw
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 82 52 23 39
Winnie