Over Sjaak

Een scherpe, analytische blik nodig op de inkoopprocessen in je zorgorganisatie? Consultant Sjaak Kraaij kijkt graag mee en geeft passend advies. Maak kennis met Sjaak!

Opgeleid in de logistiek en supply chain management, start Sjaak zijn carrière bij verschillende technische bedrijven. Hierbij doet hij veel ervaring op in (productie)logistiek en distributie. Toch gaat zijn hart uit naar de zorg, dus stapt hij over naar de ziekenhuisapotheek van het Erasmus MC. Hier leidt hij een team dat gaat over de goederenontvangst, opslag, orderpicking en transport van medicijnen voor 400 afdelingen. Ook optimaliseert hij de geneesmiddelendistributie tussen groothandel en de 80 meest verbruikende afdelingen, inclusief bijbehorende ICT-ondersteuning. Sjaak werkt daarna nog enkele jaren als strategisch inkoper bij een VVT-organisatie, als hij in 2012 bij Intrakoop start als consultant. Inmiddels staat hij zorgorganisaties én collega-consultants bij als managing consultant.

‘Ik combineer goede kwaliteit met snelle resultaten’

Sjaak: ‘Mijn drijfveer is mensen helpen die een beroep doen op zorg. Dit geef ik vorm door continu te kijken: waar kan het beter en efficiënter in de keten? Samenwerking is hiervoor de sleutel. Met leden kijk ik naar inkoop-, logistieke en farmaceutische processen en vraag: wat zoek je en wat wil je bereiken? Samen toetsen we de processen en sluiten we marktconforme contracten. Ik verbind hierbij zorgorganisaties aan leveranciers die daadwerkelijk bijdragen aan goede, betaalbare zorg. Daarbij ga ik voor goud. Dat betekent dat ik goede kwaliteit combineer met snelle resultaten. De contacten, kennis en ervaring bij Intrakoop maken dat mogelijk.’

Hoe ondersteunt Sjaak jouw organisatie?

Sjaak helpt jouw organisatie met:

  • procesoptimalisatie rondom inkoop- en logistieke processen;
  • samen oplopen en zo het inkoopbeleid professionaliseren;
  • advies en maatwerk op locatie om de inkoop te verbeteren;
  • projectbegeleiding bij inkoop- en farmacietrajecten.
     

Neem contact op

Sjaak Kraaij
Managing Consultant
  • 06 55 72 12 82
Sjaak