Over Milou

Heeft jouw zorgorganisatie behoefte aan advies en ondersteuning bij inkoopvraagstukken? Dan ben je bij consultant Milou Denekamp aan het goede adres. Maak kennis met Milou!

Vanuit haar hbo-opleiding Bedrijfskunde MER start Milou direct bij Intrakoop. Tijdens die opleiding doet zij al wel veel ervaring op. Eerst bij een stage in een hotel op Malta, waar zij haar administratieve kundigheid toont in taken rondom marketing, communicatie en sales. Later bij haar afstudeerstage bij een maatschappelijk betrokken woningcorporatie. Tijdens de stage maakt ze een nieuw ontwerp voor de processen van opdrachtverstrekking en facturatie. Sinds 2021 zet de sociale en leergierige Milou haar talenten in bij Intrakoop; eerst een jaar als medewerker Servicedesk, inmiddels als consultant.

‘Als buitenstaander kijk je met een frisse blik naar inkoopvraagstukken’

Milou: ‘Als medewerker Servicedesk was ik al nauw betrokken bij de administratie van onze consultants. Daar ontdekte ik met hoeveel plezier ik mensen ondersteun, collega’s én leden. Dankzij het Intrakoop Talenten Programma kreeg ik eind 2021 de kans om zelf consultant te worden. Nu kan ik mijn ondersteunende rol ook direct bij leden vervullen. Dit werk is heel afwisselend; geen organisatie is immers hetzelfde. Van ziekenhuis tot verpleeginstelling, van kleine tot grote zorgorganisatie: overal ontmoet ik weer nieuwe mensen en andere uitdagingen. Als buitenstaander kan ik met een andere, frisse blik naar inkoopvraagstukken kijken. Zo buig ik mij nu met een Intrakoopcollega over de facilitaire inkoop van een ziekenhuis. Met zorgvuldig contractbeheer en waardevolle gesprekken met betrokkenen in de zorgorganisatie komen we tot betaalbare en passende inkoop.’

Waarmee ondersteunt Milou jouw zorgorganisatie?

Milou helpt jouw organisatie graag met:

  • inkoopondersteuning en begeleiding bij selectietrajecten of heronderhandeling van contracten;
  • begeleiding en advies bij inkoopvraagstukken en inkoopsystemen;
  • inrichting van contractbeheer en contractmanagement.

Neem contact op

Milou Denekamp
Consultant
  • 06 82 84 83 31
Milou