Over Marja

Onze leden willen wij altijd zo goed mogelijk ondersteunen. Ook ‘achter de schermen’ zijn onze bevlogen mensen in de weer voor jouw organisatie. Communicatieadviseur Marja ten Voorde bijvoorbeeld. Maak kennis met Marja!

Communicatie zit Marja in het bloed. Na een heao-opleiding Communicatie vindt zij haar eerste baan als intern voorlichter bij Gemeentepolitie Nijmegen. Wanneer de doorgroeimogelijkheden daar beperkt blijken, maakt zij een overstap naar ISBW-opleidingen. Eerst als studievoorlichter, later als marketingcoördinator. Ze vindt het leuk, afwisselend werk, maar na 12 jaar verlangt zij er steeds meer naar om haar communicatie-expertise in te zetten voor een meer maatschappelijk betrokken organisatie. Na een tijdelijke baan bij de CNV Vakcentrale komt Intrakoop op haar pad. Hier start ze als interim-communicatiespecialist. Meewerken aan betaalbare zorg bevalt Marja zó goed dat ze er in vaste dienst gaat.

‘De juiste informatie, op het juiste moment, bij de juiste mensen’

Marja: ‘Ik werk al jaren voor Intrakoop, maar ik vind mijn werk nog steeds afwisselend en uitdagend. Mijn vak en de dienstverlening van Intrakoop ontwikkelen zich namelijk voortdurend. Eerst was ik verantwoordelijk voor de communicatie over al onze dienstverlening. Maar door de toenemende specialisaties hebben we de communicatie over verschillende segmenten verdeeld tussen communicatiecollega’s. Ik doe nu de communicatie over Energie, Medisch & Farmacie, Personeel, Vastgoed en Duurzaamheid. De juiste informatie, op het juiste moment, bij de juiste mensen; dat is en blijft de uitdaging.’

Hoe draagt Marja bij aan goede betaalbare zorg?

  • Leden en andere belanghebbenden informeren over de dienstverlening en specialistische kennis van Intrakoop op het gebied van Energie, Medisch & Farmacie, Personeel, Vastgoed en Duurzaamheid.
  • Actualiseren en optimaliseren van de Intrakoopwebsite, de ledenportal en het verzorgen van de nieuwsbrieven.
  • Intrakoop als kennispartner positioneren in het zorglandschap.

Neem contact op

Marja ten Voorde
Communicatieadviseur
  • 06 82 52 25 17
Marja