Over Esther

Benieuwd wie achter de schermen de juiste consultant verbindt aan jouw zorgorganisatie? Esther Copier regelt als coördinator Advies & Maatwerk inkoopondersteuning die bij jullie past. Maak kennis met Esther!

Na haar stage bij zorgorganisatie De Riethorst Stromenland krijgt Esther daar gelijk een baan aangeboden. Ze start als beleidsmedewerker communicatie en bedrijfssecretaresse, maar wil uiteindelijk meer doen met haar hbo-opleiding Facility Management. Daarom gaat ze voor een baan als projectmanager voor een nieuwbouwlocatie. Ook werkt ze nog een aantal jaar voor een reisorganisatie. Als in 2015 Intrakoop op haar pad komt, valt alles samen wat Esther leuk vindt: zorg, inkoop, organiseren, de coöperatieve gedachte én ondernemen. Met plezier zet zij zich nu in als coördinator Advies & Maatwerk.

‘Ik streef naar inkoopondersteuning die klopt en een lid écht helpt’

Esther: ‘In mijn werk ben ik steeds bezig om verbindingen te leggen. Binnen Intrakoop tussen de specialisten  van onze segmenten en de consultants, maar natuurlijk ook tussen onze consultants en zorgorganisaties. Ik verhelder wat we kunnen betekenen voor leden en maak concreet wat investeringen opleveren. Mijn dag is goed als de inkoopondersteuning klopt en een lid of collega écht geholpen is. Daarom draag ik graag bij aan een gevulde gereedschapskist voor onze consultants. Ik regel bijvoorbeeld ondersteunende documenten en tools, maar organiseer ook trainingen en verbetertrajecten. Het is tof om iets te doen waaraan de consultants iets hebben – dat komt namelijk altijd ten goede aan de leden.’

Wat doet Esther?

Esther versterkt onze afdeling Advies & Maatwerk met onder andere:

  • ondersteuning van directeur en (managing) consultants;
  • volgen en verbeteren van administratieve en organisatorische processen;
  • bijdragen aan de ontwikkeling van consultants;
  • capaciteitsmanagement: de juiste consultant op de juiste plek. 

Neem contact op

Esther Copier
Managing Consultant
  • 06 14 33 33 58
Esther