Over Antje

Maximaal profijt halen uit de contracten met je leveranciers? Of zijn de afspraken over de textieldiensten toe aan een update? Inkoper/productmanager Antje ten Broek ondersteunt je graag hierbij. Maak kennis met Antje!

Antje studeert Facilitair Management, waarna zij in de eerste jaren van haar loopbaan vooral ervaring opdoet in commerciële functies. Ze wordt projectmanager bij een promotiebureau en vervolgens bij een callcenter van goede-doelenloterijen. Na een korte tussenstop waarin zij moeder wordt, komt Intrakoop op haar pad. Ze start als segmentmedewerker Facilitair, waarbij zij het inkoopwerk voorbereidt en ondersteunt. Na twee jaar wordt Antje inkoper/productmanager Facilitair. Zeker nu zij de inkopersopleiding NEVI 1 heeft afgerond, voelt zij zich als een vis in het water in het inkopersvak. Haar specialisme: contractmanagement, vooral op het gebied van textiel.

‘Contractmanagement: wordt eruit gehaald wat erin zit?’

Antje: ‘Behalve inkoper/productmanager ben ik ook inkoper ad interim bij een ouderenzorgorganisatie. Daar begeleid ik de inkooptrajecten. Heel leuk en leerzaam om twee rollen te kunnen combineren; één vanuit Intrakoop en één bij een zorginstelling, aan de andere kant van de tafel. Het is afwisselend, leidt tot kruisbestuiving en het vergroot mijn scope, waardoor ik leden nog beter van dienst kan zijn. Het facilitair segment is in ontwikkeling en dat geldt ook voor textieldiensten. Daarom kijken we binnen het segment voortdurend wat en hoe we van elkaar kunnen leren. Ik richt mij speciaal op contractmanagement; wordt eruit gehaald wat erin zit? Daarbij ga ik voor het maximale. Zo nodig, onderhandelen we opnieuw met de leverancier.’

Waarmee helpt Antje jouw organisatie?

Antje is jouw organisatie graag van dienst met:

  • begeleiding van inkooptrajecten op facilitair gebied, tactisch én operationeel;
  • contractbeheer en –management bij individuele facilitaire overeenkomsten;
  • ondersteuning bij eventuele heronderhandeling van contracten.

Neem contact op

Antje ten Broek
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 13 01 46 57
Antje