Over Christiaan

Hoe heb jij als lid van Intrakoop optimaal invloed op onze inkoopplannen en  -keuzes? Daarover buigt Christiaan Brunen zich als adviseur Verenigingsmanagement. Maak kennis met Christiaan!

Na een hbo-opleiding International Business & Languages werkt en woont Christiaan als tolk-vertaler en taaltrainer in Duitsland. Via Denemarken komt hij terecht in Mozambique, waar hij werkt met straatkinderen. In 2002 komt Intrakoop op zijn pad. Christiaan werkt er aanvankelijk bij de Servicedesk en later op de afdeling communicatie en als adviseur. Na een onderbreking van anderhalf jaar als tolkvertaler en tekstschrijver in Noorwegen, keert hij in 2010 terug bij Intrakoop.  Aanvankelijk als adviseur en sinds 2018 als adviseur Verenigingsmanagement. Zijn doel: leden (nóg) meer bij Intrakoop betrekken om zo optimaal te kunnen inspelen op hun behoeften. 

'Met mijn werk raak ik aan het DNA van Intrakoop’

Christiaan: ‘Als coöperatie baseren wij onze diensten en overeenkomsten op de behoeften van onze leden. Daarom zoeken wij de verbinding met hen op. Met dat doel organiseer ik samen met inkopers/productmanagers kennissessies en regiotafels voor leden. Daar bespreken we: wat doen we goed? En wat kan of moet anders? Verder delen we onze kennis met leden en vice versa. Zo hoeft niet iedereen zelf het wiel uit te vinden. Ook als een leveranciersovereenkomst afloopt, vragen we leden naar hun wensen en behoeften. Via zo’n ledenconsultatie heb je als lid direct invloed op de koers van Intrakoop. Met mijn werk raak ik aan het DNA van Intrakoop, dat geeft mij veel voldoening.’

Wat doet Christiaan voor jouw organisatie?

Christiaan betrekt leden bij plannen en keuzes van Intrakoop door:

  • organisatie van bijeenkomsten: kennissessies, regiotafels, ledenconsultaties;
  • ondersteuning van leden bij regionale en sectorale inkoopsamenwerkingsverbanden;
  • contacten te onderhouden: signaleren, inventariseren en vastleggen van ledenwensen en -behoeften, uitwisselen van kennis.
  •  

Neem contact op

Christiaan Brunen
Adviseur Verenigingsmanagement
  • 06 54 36 59 06
Christiaan