Over Kevin

Met een nieuw energiecontract start de samenwerking tussen lid en leverancier, maar dat is pas het begin. Gelukkig volgt en regelt Kevin Ohayon alles rondom het contract. Maak kennis met inkoper/ productmanager Energie Kevin!

Na de studies mbo Marketingcommunicatie en hbo Commerciële economie start Kevin in een commerciële functie als klantadviseur bij energieleverancier Essent. Na twee jaar groeit hij door naar Energiedirect en coacht twaalf medewerkers in verkoopadvies. Al die tijd is hij van plan om accountmanager te worden. Maar als hij die functie eenmaal heeft, valt deze tegen. Het harde commerciële past niet bij de servicegerichte, behulpzame Kevin. In de zorg is hij wél op zijn plek. Na een jaar als recruiter in de zorg, stuit hij in 2020 op de perfecte baan. In zijn werk als inkoper/productmanager Energie bij Intrakoop combineert Kevin namelijk zijn ervaring met de energiemarkt én enthousiasme over de zorg.

‘Ik neem leden werk uit handen, zodat zij zich op de zorg kunnen richten’

Kevin: ‘Binnen het segment Energie ben ik verantwoordelijk voor het contractmanagement. Dat betekent dat ik reageer op alle binnenkomende mails en telefoontjes hierover van de leden. Dat kunnen aan- en afmeldingen voor locaties zijn, maar ook vragen die leden hebben over hun contract. Doordat deze administratie zo divers is, blijft het uitdagend en kan ik blijven leren. Bovendien is het fijn om me zo voor de zorg in te zetten. Soms bellen of mailen leden in paniek over het contract. Ik vind het fijn om hen gerust te stellen en werk uit handen te nemen, zodat zij zich op de zorg kunnen richten.’

Wat doet Kevin voor jouw organisatie?

Kevin ondersteunt jouw organisatie direct en indirect met:

  • solide contractmanagement;
  • een snelle en passende reactie op energiecontractvragen;
  • administratieve ondersteuning en agendabeheer van het segment Energie.

Neem contact op

Kevin Ohayon
Inkoper/productmanager Energie
  • 06 48 18 16 56
Kevin