Over Harald

Onze leden willen wij altijd zo goed mogelijk ondersteunen. Ook ‘achter de schermen’ zijn onze bevlogen mensen in de weer voor jouw organisatie. Manager Marketingcommunicatie Harald Bresser bijvoorbeeld. Maak kennis met Harald!

Harald begint na een studie Rechten aan de UvA in 1993 als bedrijfsjurist bij Royal Schiphol Group. Deze baan is het niet helemaal en hij switcht naar een leidinggevende functie voor ploegendiensten. Twee jaar later maakt hij de overstap naar Public Affairs. Schiphol groeit volop en hij zorgt voor de nodige afstemming met lokale en landelijke overheden. Dan is het tijd voor iets nieuws: Harald verbreedt zijn ervaring als manager communicatie & pr bij de RAI Vereniging, gericht op de mobiliteitsbranche. Weer 10 jaar later strikt een headhunter Harald voor Intrakoop. Als manager Marketingcommunicatie doet hij er alles er om Intrakoop goed op de kaart te zetten.

‘De zorgbranche heeft meer impact dan ik had kunnen denken’

Harald: ‘De zorgbranche heeft meer impact dan ik had kunnen denken. De coronacrisis maakt dat nóg duidelijker. Werken voor de zorgbranche vind ik daarom uitermate interessant en relevant. Het belang van Intrakoop voor betaalbare zorg kunnen we nu nog beter neerzetten. Dat doen we natuurlijk met onze website, nieuwsbrieven, ledenbijeenkomsten en het magazine ‘Deel’. Maar we gaan ook meer werken met videoproducties, om inspirerende business cases in beeld te brengen. Daarnaast ondersteun ik de directie met public affairs om onszelf nog beter op de kaart te zetten, ook in politiek Den Haag. De vele contacten, de continue innovatie in communicatie, samenwerken met fijne collega’s; wij vervelen ons hier nooit!’

Hoe draagt Harald bij aan goede betaalbare zorg?

Harald zet Intrakoop op de kaart door:

  • corporate communicatie, public affairs, woordvoering;
  • leden en andere belanghebbenden te informeren over de dienstverlening en specialistische kennis van Intrakoop, met name op ICT-gebied.

Neem contact op

Harald Bresser
Manager Marketingcommunicatie
  • 06 51 59 50 93
Harald