Over Hans

Heeft jouw zorgorganisatie behoefte aan inkoopgerelateerd advies op maat? Dankzij zijn rijke kennis en ervaring is geen vraag te complex voor onze consultant Hans de Ruijter. Maak kennis met Hans!

Hans is een échte doener. Vanuit een administratieve achtergrond rolt hij als jonge knul het inkopersvak in bij een ziekenhuis. Hij volgt NEVI 1 & 2 en diverse andere cursussen relevant voor inkoop. In de loop van veertig jaar werkt hij als inkoper, adviseur en (interim)hoofd Inkoop bij verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen in het hele land. Ook als zzp’er zet hij zich tien jaar in voor de inkoop bij diverse zorg- en careprojecten. Zo bouwt Hans een schat aan kennis en ervaring op. Vooral op het gebied van Thorax, ICT, Facilitair en onderhoud gebouwen. In 2016 kiest Hans weer voor een baan in loondienst, als consultant Advies & Maatwerk bij Intrakoop.

‘Contracten moet je voortdurend spiegelen aan de behoeften’

Hans: ‘Ik doe dingen waar ik energie van krijg. Daarbij ga ik uit van mijn eigen kracht en ervaring. Ik denk graag mee met leden over de beste structuur voor hun inkoopproces. Je kunt mij daarbij inzetten op élk dossier. Inkoop is een continu proces; contracten moet je voortdurend spiegelen aan de behoeften in de organisatie. Passen deze nog bij wat geleverd wordt? Daarmee maken we een vertaalslag naar het inkoopproces. Ik adviseer daarnaast over de inhuur van flexkrachten, een enorme uitdaging voor zorgorganisaties. Het allerleukste van mijn werk? De diversiteit! Ook neem ik graag jonge collega’s mee op sleeptouw. Daar leer ik zelf ook weer van.’

Hoe helpt Hans jouw organisatie?

Hans adviseert en coacht jouw organisatie bij:

  • complexe inkoopvraagstukken;
  • projectinkoop (medische apparatuur, bouwgerelateerde projecten), PNIL-inkoop, inkoop ICT en facilitaire inkoop;
  • inrichten van en leidinggeven aan inkoopafdelingen;
  • strategisch contract- en leveranciersmanagement.
  • .

 

Neem contact op

Hans de Ruijter
Inkoop Consultant
  • 06 22 94 74 75
Hans