Intekenactie Back-IT 365: dé Nederlandse back-up oplossing!

cyber security

De back-up, oftewel de ‘reservekopie’ van je data, is een onderwerp waar een gemiddelde gebruiker niet vaak bij stil staat. Pas als er iets mis gaat en data onherstelbaar verdwenen zijn, wordt het belang ervan ineens pijnlijk duidelijk. Intrakoop biedt al haar leden nu een interessante back-up oplossing.

Veel organisaties vertrouwen hun data-veiligheid blind toe aan (cloud-)leveranciers als Microsoft. Maar ook Microsoft biedt in lang niet alle scenario’s voldoende bescherming. Zo is de gemiddelde  Office 365 omgeving erg kwetsbaar vanwege ontoereikende back-up functionaliteit. Door het gebruik van Back-IT 365 zijn de data van je organisatie wél afdoende beschermd. Bovendien wordt deze back-up data gegarandeerd alléén opgeslagen in gecertificeerde Nederlandse datacenters én daarmee opgeslagen buiten de Microsoft Cloud. 

Via een collectieve intekenactie maakt Intrakoop deze interessante back-up dienst  beschikbaar voor al haar leden. Teken  in zodat we gezamenlijk voordelig gebruik kunnen maken van deze dienst! 

Back-IT 365, een Uniserver dienst

Back-IT 365 is een veelgebruikte dienst van Uniserver, die nu op een zeer voordelige manier afgenomen kan worden via onze ICT-partner Protinus. Onder de motorkap draait Veeam, de #1 back-up fabrikant in Europa. Uniserver is Veeam Platinum Partner en beschikt over alle benodigde kennis om deze software professioneel in te zetten en bovendien met zéér gunstige condities aan te bieden. 

Teken in vóór 31 maart 2023

Als inkoopcoöperatie hebben we met Protinus een prijsstaffel afgesproken waarbij de prijs per gebruiker lager wordt naarmate het totaal aantal gebruikers van de aangesloten instellingen toeneemt. Je betaalt per ‘named user’ en de prijs is gebaseerd op onderstaande staffel. Wie zich intekent vóór 31 maart, krijgt een extra trede staffelkorting. 

De staffel is gebaseerd op het totaal aantal ingeschreven ‘named users’ (dus alle fysieke gebruikers die Office365 gebruiken) van alle bij Intrakoop aangesloten zorgorganisaties die van de Back-IT 365 dienst gebruik maken. Zodra het aantal users in een hogere staffel komt wordt per de volgende maand aan alle instellingen die al gebruik maken van de dienst, de gunstigere prijs per user gefactureerd. Zo profiteert iedereen van de betere prijs.  De prijstabel is op aanvraag beschikbaar. 

Unieke voordelen

De unieke voordelen van deze actie en de geleverde dienst zijn: 

  • Lage drempel: hoe meer leden (en daarmee gebruikers) meedoen, hoe goedkoper het wordt. Alle gebruikers tellen mee, de staffel geldt voor het opgetelde aantal medewerkers van de ingetekende leden
  • De data blijft in Nederland: Geen kans dat buitenlandse overheden je opgeslagen data kunnen inzien
  • Autonome opslag: In tegenstelling tot vergelijkbare oplossingen wordt de data geback-upt buiten de Microsoft omgeving. Dat betekent dat je data veilig is bij een eventuele aanval op Microsoft.

Meld je via dit formulier aan voor deze intekenactie.

Meer weten? 

Neem contact op met Simon Kuipers (contactgegevens hieronder) of Mohammed Hachache van Protinus (m.hachache@protinus.nl) voor meer informatie over deze intekenactie. 

Heb je behoefte aan een maatwerk advies? Bel dan met Hans Hendrikx van Uniserver op 06-50665719 of mail naar h.hendrikx@uniserver.nl en gebruik als referentie “Intrakoop/Protinus Back-IT 365.”
Deel dit artikel

Neem contact op

Neem contact op met Simon Kuipers via mail of telefoon om meer informatie over deze intekenactie te krijgen.

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT
  • 06 54 77 10 26