Decupré en Intrakoop sluiten raamovereenkomst voor matrassen

contract ondertekenen

Op 7 november hebben Decupré B.V. en Intrakoop samen een overeenkomst getekend. Je kunt daarmee als Intrakoop-lid vanaf 1 november hun matrassen en losse tijk inkopen tegen gunstige condities.

De naam Decupré staat voor Decubitus Preventie.  Het is een Nederlandse producent en leverancier van (zorg)matrassen onder andere bekend van televisiereclames. Naast de particuliere markt heeft Decupré 15 jaar ervaring in de zorg, zowel in Nederlandse operatiekamers als in verpleeghuizen. 

De matrassen zijn van Nederlandse bodem. De kern van hun (zorg)matrassen komt uit een Nederlandse schuimerij. De tijk wordt in de productievestiging in Didam gemaakt. Daar werkt een team van mensen, van wie sommigen met een achterstand tot de arbeidsmarkt, zeer gedreven en gepassioneerd. De eigen, strenge kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat iedere matras die de fabriek verlaat de kwaliteit bezit waar Decupré-matrassen al jaren om bekend staan. Daarnaast is Decupré een leverancier waar je terecht kunt voor basismatrassen, zorgmatrassen maar ook voor specialistische matrassen. Waar mogelijk worden oude matrassen niet vernietigd maar hergebruikt bij goede doelen in Bulgarije en Roemenië. 

Voor de raamovereenkomst hebben we goede afspraken met Decupré kunnen maken over de prijzen van de matrassen en losse tijk. Uiteraard voldoen alle matrassen volledig aan de MDR-wet- en regelgeving.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over Decupré, neem dan gerust contact ze op. Natuurlijk kun je ook terecht bij

Ted Geutjes
Productgroepmanager Medische Hulpmiddelen
  • 06 12 28 43 16