Intrakoop actief in Dutch Health Week (18 t/m 21 mei 2021)

Groep mensen in overleg

Een nieuwe online beurs, dat is wat de Dutch Health Week is. De vervanger van de Zorgtotaal, Zorg & ICT en Support beurs die Jaarbeurs Utrecht de afgelopen jaren organiseerde.

Een jaar geleden kwamen we in contact met de organisator van deze beurzen. Toen dachten we nog dat we deel gingen nemen aan een ‘echte’ beurs, in de hallen van de Jaarbeurs en met een fysieke ontmoetingsplaats. Ondertussen nopen de corona maatregelen tot een volledig ander concept.

Drie Intrakoop webinars

Dat neemt niet weg dat Intrakoop nog steeds actief deelneemt als kennispartner aan de Dutch Health Week. Van 18 tot en met 21 mei gaan vijf van onze collega’s webinars geven over drie onderwerpen. Die onderwerpen sluiten aan bij  twee van de zeven thema’s die de Dutch Health Week kenmerken; Duurzaamheid en Veiligheid & Privacy. De overige thema’s zijn: Connected & Digital Health, Datagedreven zorg, Sociale innovatie, Bedrijfsvoering & IT en Verbeteraanpak hulpmiddelen. 

Onze collega Jan Holsappel houdt een webinar met als titel ‘Duurzaamheid? Circulair werken? Zo kun je beginnen!’. Collega’s Linda van Lievenoogen en Bram Buyserd hosten een webinar met als titel ‘Duurzame en gezonde voeding in de zorg: samen van inzicht naar resultaat’ en tenslotte organiseren Fred Schellens en Patrick van Lonkhuijzen een webinar over ‘Veilig en vertrouwd informatie delen in de zorg’.

Deelnemen? 

Als je deel wil nemen aan één van deze webinars dan kan dat heel gemakkelijk door je aan te melden door middel van het klikken op deze registratielink. Als je daarin je gegevens invult wordt je automatisch aan alle drie de Intrakoop webinars gekoppeld en komen ze eveneens terecht in de agendafunctie van de netwerkapp. Deelname is kosteloos en naast deze drie webinars vinden er in de Dutch Health Week vast en zeker nog wel wat meer webinars of meetings binnen de overige thema’s plaats die je mogelijk interesseren.  

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten? Onze collega's helpen je graag verder.

Intrakoop Servicedesk
Elke werkdag bereikbaar
  • 0418 65 70 70