Nieuwe Intrakoop-overeenkomst met HARTMANN

Hartmann-operatiekamer

Vanaf 1 april werken Intrakoop en HARTMANN samen. Zo kunnen we je producten voor continentiezorg (Moli Care) en bijbehorende producten en diensten bieden voor een optimale huidverzorging. Tegen Intrakoop-condities.

Hygiëne, continentiezorg en wondzorg, het kan zelden los van elkaar gezien worden. Door een integrale benadering samen met kennis en de kunde en een hoge servicegraad ondersteunt HARTMANN de zorg bij kwaliteitsverbetering en kostenbeperking.

Uniek

Intrakoop-leden kunnen voortaan profiteren van deze unieke en scherpe overeenkomst. Wat maakt het uniek? Voor alle leden geldt dezelfde Intrakoop-prijslijst. Dat leidt samen met de andere condities tot een transparant prijsbeleid. 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over deze nieuwe Intrakoop-overeenkomst? Kijk op Mijn.Intrakoop.nl of neem contact op met

Ted Geutjes
Inkoper/productmanager Medisch
  • 06 12 28 43 16