Intrakoop en INNAX sluiten nieuwe overeenkomst

INNAX.duurzaam gebouw Emergis.Studio Sterkenburg

Het verduurzamen van gebouwen wordt steeds belangrijker. Ook in de zorg. Zeker als je aan de gemaakte klimaatafspraken wilt voldoen. Intrakoop en INNAX kunnen je daarbij ondersteunen met een uitgebreid pakket aan bestaande én nieuwe dienstverlening. Een goede reden om samen een nieuwe raamovereenkomst af te sluiten.

Bestaande diensten voor leden

INNAX helpt zorgorganisaties bij het besparen op energieverbruik en -kosten, beheer en onderhoud en het realiseren van duurzame gebouwen. Veel leden maken hier al gebruik van, bijvoorbeeld als het gaat om meet- en monitoringdiensten, het voldoen aan energiebesparingsplichten, installatieadvies, de begeleiding van aanvragen voor SDE++ en duurzame energieconcepten. 

Inzicht en financiering

Geen volledig inzicht in het bestaande vastgoed en de financiering zijn vaak belemmeringen om niet verder te verduurzamen. INNAX heeft nieuwe dienstverlening ontwikkeld om je hierbij te ondersteunen, tegen Intrakoop-condities:

  • Paris Proof Partnership: samen met een persoonlijke verduurzamer worden alle energie- en vastgoeddata in de Paris Proof Monitor™ gezet. Vanuit dit dataplatform worden je rapportages om te voldoen aan de EED en de informatieplicht geautomatiseerd. Ook kun je er routekaarten mee maken om je organisatie verder te verduurzamen en de resultaten te monitoren.
  • In aansluiting op de al bestaande ondersteuning bij het aanvragen van SDE++ kun je bij INNAX ook terecht voor financieringsoplossingen voor duurzame energie-installaties. 

INNAX werkt onafhankelijk van leveranciers van energie, apparatuur en installatiewerkzaamheden en is bereid garanties af te geven voor de te behalen resultaten. Als ondertekenaar van het Paris Proof Commitment van de Dutch Green Building Council (DGBC) zet INNAX zich in voor een versnelde verduurzaming van de gebouwde omgeving. 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over onze nieuwe overeenkomst met INNAX? Kijk op Mijn Intrakoop voor leden of neem contact op met

Elise ter Heine
Inkoper/productmanager Energie
  • 06 13 15 28 93