Heb je facturatiewensen voor energie?

Gasfornuis_web

Eneco en Intrakoop zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de energielevering in 2021. Om ervoor te zorgen dat alles ook in het nieuwe kalenderjaar goed verloopt, vragen we je eventuele wijzigingen tijdig door te geven.

Wijzigingen voor 8 oktober doorgeven

Uit ervaring weten we dat sommige leden hun voorkeur voor de facturering voor een nieuw kalenderjaar willen aanpassen. Of andere klantkenmerken op de factuur zijn niet meer actueel. Als je de gewenste wijzigingen voor 8 oktober doorgeeft via energie@intrakoop.nl, zorgen Eneco en Intrakoop ervoor dat alles goed geregeld is voor je energielevering in 2021. Je voorkeur voor een andere facturering gaat dan per 1 januari in.

Als er geen wijzigingen zijn, hoef je niets te doen. Wanneer wij voor 8 oktober geen reactie van je hebben ontvangen, gaan we ervan uit dat er niets gewijzigd hoeft te worden.

Heb je vragen? 

Op de site van Eneco vind je antwoord op veel gestelde vragen. Maar je kunt uiteraard ook terecht bij het energieteam van Intrakoop via energie@intrakoop.nl

 

Deel dit artikel