Lips+ nu officieel CleanLease

Opvouwen wasgoed_web

In oktober 2019 was de fusie tussen Lips+ en CleanLease een feit en werd bekend dat zij verder gingen onder de naam CleanLease. Na maandenlange voorbereiding wordt de naamswijziging nu op steeds meer plaatsen zichtbaar. Heeft dit ook gevolgen voor onze samenwerking?

We zijn vanaf het moment dat de fusie werd uitgesproken in gesprek geweest met CleanLease in verband met de lopende contracten.

Ontwikkelingen

De overeenkomst zoals deze bestond met Lips+ is verlengd waardoor leden die hier gebruik van maken deze kunnen voortzetten. Daarnaast zijn we in gesprek met CleanLease over een nieuw samenwerkingsverband. We bevinden ons hier in een oriënterende fase waarbij we met elkaar kijken wat we gezamenlijk kunnen betekenen voor zorgorganisaties. We houden jullie op de hoogte van deze ontwikkeling. 

 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen over jouw contract of wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact op met:

Astrid Willemsen
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 57 90 38 86