VEPO Cheese

Al 40 jaar levert Vepo Cheese de gesneden kaasartikelen van Offerman onder de merken FairBeleg en Kraak-Vers. Zij nemen het stokje van Offerman over en zullen zelfstandig het kaasassortiment van de merken FairBeleg en Kraak-Vers voortzetten. Op deze manier kunnen je jouw vertrouwde gesneden kaasartikelen blijven afnemen via de bekende grossiers en distributeurs.

Wie is Vepo Cheese?

Vepo Cheese is een familiebedrijf dat sinds 1920 actief is in de verkoop van kaas. Sinds de jaren 70 zijn zij zich gaan specialiseren in het versnijden, raspen en verpakken van kaas. Vepo Cheese biedt een groot assortiment van verschillende (half)harde Nederlandse en Europese kaassoorten, versneden en verpakt. Producten worden wereldwijd geleverd aan klanten in de retail, foodservice of de industrie.Als Intrakoop-lid profiteer je van de scherpe conditie-afspraken die Intrakoop met Vepo Cheese heeft afgesproken.

Unieke voordelen

 • Als familiebedrijf  streeft Vepo Cheese ernaar om hun continuïteit van generatie op generatie door te geven. Om de toekomst en die van onze kinderen leefbaar te houden investeren zij in duurzaamheid en kwaliteit. Van het doorvoeren van energiezuinige maatregelen, het plaatsen van zonnepanelen, LED-verlichting en hergebruik van warmte en water, tot het optimaliseren van reductie van verpakkingsmaterialen en onderzoek naar nieuwe vormen van verpakken.
 • In het kwaliteitsbeleid staan voedselveiligheid en gezondheid centraal, dat is de kern van de bedrijfsvoering. De locaties voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen conform de richtlijnen van BRC en IFS.

Waarom FairBeleg?

 • Het brede assortiment biedt volop keuze: 
  • O.a. lightkazen 20+, volvette kazen Maaslander 50+ en dieetkaas met minder zout.
  • FairBeleg Maaslander en Old Amsterdam kazen zijn altijd gemaakt van weidemelk.
 • Door kleursegmentatie is de rijpingstijd van de kaas in 1 oogopslag duidelijk.
 • Één plak kaas van 20 gram uit het segment Lange Plak verpakkingen bedekt de hele boterham.
 • FairBeleg displays voor een mooie uitstraling in het restaurant.
 • Ons segment 10-plaks verpakkingen is geschikt voor kleinschalige woongroepen door de vaste inhoud van 10 plakken en een schrijfvak voor de notatie van de openingsdatum.

Waarom Kraak-Vers?

Kraak-Vers is leverancier van ambachtelijke kaas. De gebroeders Kraak hebben het bedrijf opgericht in 1984, vanuit hun passie voor vers en lekker. Deze drive hebben zij nog steeds. Als specialisten in beleg is hun missie zoveel mogelijk gasten verrassen en verleiden met lekkere producten.

 

 

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
VEPO Cheese
Beneluxweg 1
2411 NG Bodegraven

Tel: (0172) 635200
Internet
http://www.vepocheese.com

Contactpersoon
André Vleemingh

Neem contact op

Linda van Lievenoogen
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
 • 06 55 72 12 83