Top Bakkers B.V.

Banket Top Bakkers

Passie voor het vak en liefde voor het product. Het zijn de drijfveren van alle ambachtelijke bakkers van Top Bakkers. Met een landelijke dekking levert Top Bakkers het lekkerste brood en banket met de smaak uit eigen regio. ‘s Nachts gebakken en ‘s morgens vers bij jou afgeleverd.

Top Bakkers is een netwerk met ruim 60 ambachtelijke bakkerijen, verspreid over het land. De aangesloten bakkers kennen de smaakbeleving van hun eigen regio als geen ander. Dit onderscheidt Top Bakkers van organisaties die van uit 1 centraal gelegen bakkerij werken. 

Naast het brede assortiment reguliere producten, van heel brood tot mono en duo verpakte bollen en sneetjes brood, bieden zij ook producten die aansluiten bij speciale behoeftes in de zorg. Denk hierbij aan glutenvrij brood, lactosevrij brood, zoutarm brood, koolhydraatarm brood en eiwitverrijkt brood. Daarnaast leveren de bakkers van Top Bakkers diverse soorten gebak, speciaal voor zorginstellingen. Ook op bijzondere dagen zoals de feestdagen, de Dag van de Verpleging en de Dag van de Zorg kunt u op ons rekenen.

Unieke voordelen

Behalve onderscheidende kwaliteit, gebaseerd op ‘lekker en vers’ zijn gemak, productinformatie, kwaliteitsmanagement en accountbegeleiding garanties waar Top Bakkers voor staat. De landelijke dekking, de scherpe prijscondities en een betalingstermijn van 30 dagen maken een samenwerking met Top Bakkers extra aantrekkelijk. Verder heb je als relatie direct toegang tot de volgende unieke voordelen:

• Rechtstreekse levering en korte afstand van de regionale ambachtelijke bakker
• Landelijke dekking, centrale facturatie en serviceverlening
• Breed assortiment van ambachtelijke kwaliteit

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Top Bakkers voelt zich verantwoordelijk voor zijn gedrag en het effect van zijn handelen op de omgeving. Daarom streeft Top Bakkers ernaar een duurzame of maatschappelijk verantwoorde onderneming te zijn en zo een balans te realiseren tussen gezond resultaat, een beter milieu, welzijn van medewerkers en een bijdrage aan de maatschappij. Top Bakkers onderscheidt enkele speerpunten in zijn duurzame beleid: Energiebesparing; Afvalbeperking; Versterken continuïteit aangesloten ambachtelijke bakkers; Het milieu minder belasten; Bijdragen aan het welzijn van eindgebruikers.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Top Bakkers B.V.
Saba 10
7332 BH APELDOORN

Tel: (055) 599 82 22
Postadres
Top Bakkers B.V.
Postbus 20052
7302 HB APELDOORN
Internet
http://www.topbakkers.nl

Contactpersoon
Bart van der Steen

Neem contact op

Linda van Lievenoogen
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 55 72 12 83