Top Bakkers B.V.

Top Bakkers biedt naast een grote variatie aan dagelijks ovenvers brood, banket, bake-off producten en gebak en regionale specialiteiten ook dagvers belegde broodjes en lunchpakketten via haar zelfstandige werkmaatschappij Lunch Service Nederland.

Top Bakkers is een landelijk netwerk van 65 ambachtelijke bakkerijen. Deze bakkers leveren elk in hun eigen regio. Samenwerkend bedient deze Intrakoop-leverancier zo heel Nederland. Voordeel van het netwerk is dat de bakkers regionaal naam en faam hebben en de smaakbeleving van hun eigen regio kennen. Dit onderscheidt Top Bakkers van organisaties die van uit 1 centraal gelegen bakkerij werken. Behalve onderscheidende kwaliteit, gebaseerd op ‘lekker en vers’ zijn gemak, productinformatie, kwaliteitsmanagement en accountbegeleiding toegevoegd aan het concept. De landelijke dekking, de scherpe prijscondities en een betalingstermijn van 30 dagen zijn voor jou als Intrakoop-lid extra aantrekkelijk.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Top Bakkers voelt zich verantwoordelijk voor zijn gedrag en het effect van zijn handelen op de omgeving. Daarom streeft Top Bakkers ernaar een duurzame of maatschappelijk verantwoorde onderneming te zijn en zo een balans te realiseren tussen gezond resultaat, een beter milieu, welzijn van medewerkers en een bijdrage aan de maatschappij. Top Bakkers onderscheidt enkele speerpunten in zijn duurzame beleid: Energiebesparing; Afvalbeperking; Versterken continuïteit aangesloten ambachtelijke bakkers; Het milieu minder belasten; Bijdragen aan het welzijn van eindgebruikers.

Unieke voordelen

  • Rechtstreekse levering en korte afstand van bakker naar finale afnemer
  • Landelijke dekking en dagelijkse versdistributie
  • Breed en biologisch assortiment van ambachtelijke kwaliteit
  • Ruim assortiment belegde broodjes via Lunch Service Nederland B.V.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Top Bakkers B.V.
Saba 10
7332 BH APELDOORN

Tel: (055) 599 82 22
Postadres
Top Bakkers B.V.
Postbus 20052
7302 HB APELDOORN
Internet
http://www.topbakkers.nl

Contactpersoon
Bart van der Steen

Neem contact op

Linda van Lievenoogen
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 55 72 12 83