Smilde Foods B.V.

Met de merken Bebo en Romi biedt Smilde Foods je als foodprofessional een breed en uitstekend assortiment plantaardige margarineproducten, frituuroliën en mono-oliën. Met Fano, hét salademerk van Smilde Foods voor professionals, ben je verzekerd van pure en duurzame maaltijdsalades, broodsalades en sauzen.

Goed eten begint met Bebo!

Met het brede assortiment aan plantaardige smeer-, kook- en bak & braadproducten van Bebo kun je als professional perfect inspelen op de altijd nog toenemende vraag naar verantwoord én smakelijk eten. Bebo biedt producten aan met verschillende vetpercentages, veelal allergeenvrij en ongezouten. Leverbaar in verpakkingen van 10-grams porties tot 10-liter containers om efficiënt en snel mee te werken. Zoals bijvoorbeeld de Bebo CuliSpray; een allergeenvrije spray met botersmaak om bakblikken, pannen maar ook vers product gedoseerd mee in te vetten.

Pure keuze, puur Fano!

Fano biedt je de beste salades en sauzen. Deze producten zijn exclusief voor de professionele markt ontwikkeld en worden door eigen koks met liefde vers bereid. Altijd vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en daar waar het haalbaar en betaalbaar is, kiest deze Intrakooop-leverancier voor duurzame ingrediënten. Fano gebruikt in haar salades kip en varkensvlees met het Beter Leven keurmerk (1 ster) en vrije uitloopeieren (Beter Leven, 2 sterren), ook in haar vetarme basissaus. De vis in de salades van Fano voldoet aan de internationale MSC en ASC-standaarden voor duurzame visserij. De unieke grootverpakking van Fano is vierkant en daardoor ruimtebesparend in de opslag. Met de Gastronorm kilobakken kan efficiënt worden gewerkt, zowel achter de schermen als er voor.

Romi, No. 1 in Gezond Frituren!

Het Romi Healthy Frying assortiment bestaat uit hoogwaardige vloeibare frituurproducten met een lange levensduur en een gezonde vetzuursamenstelling. Elke variant heeft zo zijn unieke eigenschappen qua smaak, geur en de gebruikte plantaardige oliesoorten. Zo bevat de neutrale Romi Healthy Green frituurolie maar liefst 40% high oleic zonnebloemolie, geeft het rundvet de Healthy Blue haar klassieke smaak en geur en wordt de Healthy Orange met duurzame palmolie bereid. Over duurzaam gesproken, hier spant de 100% Biologische Frituurolie van Romi de kroon. Krachtig, neutraal en zonder toevoegingen.

Unieke voordelen

  • Fano heeft een breed assortiment met onder andere aardappelhoudende salades, broodsalades, pastasalades, rauwkostsalades, portieverpakkingen (50g) en koelverse sauzen. Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, ook geschikt voor mensen met voedselallergieën (zoals gluten en koemelkeiwitintolerantie)
  • Fano is specialist in 50-grams portieverpakkingen van broodsalades (Beter Leven vlees en vrije uitloopeieren, MSC / ASC vis? Je hebt de keuze uit maar liefst 11 smaken
  • Bebo is het merk in de zorgmarkt met het breedste en diepste assortiment. Je maakt met deze producten eenvoudig een verantwoorde en gezonde keuze
  • Romi is de grote initiator en trendsetter bij de introductie van gezond én verantwoord frituren
  • Smilde Foods is een innovatieve en betrouwbare partner voor kwaliteitsproducten van bekende merken, puur voor professionals en geschikt voor vele toepassingen.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Smilde Foods B.V.
Industrieweg 11
8444 AS HEERENVEEN

Tel: (0513) 639639
Postadres
Smilde Foods B.V.
Postbus 200
8440 AE HEERENVEEN
Internet
http://www.smildefoods.nl

Contactpersoon
Ruud Janissen

Neem contact op

Linda van Lievenoogen
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 55 72 12 83